Λευτέρης Πανταζής: «Όταν γεννήθηκε η Κόνι από μπακουράκι που ήμουν, πήγαινα από πάνω της και της τραγουδούσα»

10 Δεκεμβρίου 2021 08:10

Λευτέρης Πανταζής: «Όταν γεννήθηκε η Κόνι από μπακουράκι που ήμουν, πήγαινα από πάνω της και της τραγουδούσα»

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή στης Αννίτας Πάνια για το πως ήρθε στον κόσμο η κόρη του που λατρεύει με δάκρυα στα μάτια.

Λευτέρης Πανταζής: «Όταν γεννήθηκε η Κόνι από μπακουράκι που ήμουν, πήγαινα από πάνω της και της τραγουδούσα».

«Ήταν τύχη που ήρθε η Κόνι. Γνωρίστηκα με τη Ζώζα μια βραδιά στο Μερσέντες. Είδα έναν άγγελο μπροστά μου, σαν τη Ζωή Λάσκαρη. Πιτσιρίκα. Ήπια ένα ουίσκι και ήμουν τελειωμένος και την έβλεπα ακόμα πιο όμορφη.

Έγινε ό,τι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες έρχεται στο καμαρίνι μου στον “Διογένη” και μου λέει “έχω πρόβλημα, έχω καθυστέρηση”.

Χαρά εγώ! Η Βίσση είχε παιδί, άλλος είχε παιδί, εγώ να μην έχω ένα παιδάκι; Επειδή έγιναν όλα πολύ ξαφνικά  και με έπιασε απροετοίμαστο, είπα να το αναγνωρίσω και να γνωριστούμε καλύτερα.

Μετά από δέκα μέρες ήρθε και μου είπε ότι “πρέπει να συναντηθούμε με τους δικούς μου γιατί είναι δύσκολο να το κρατήσω αν δεν έχουμε παντρευτεί”.

Δεν ήταν πολύ καλή η πρώτη εικόνα με τους δικούς της και είπαμε να πάμε το ρίξουμε. Ο γιατρός ήταν πελάτης μας, φίλος μου και γιατρός της Ζώζας και μας έπεισε ότι έχουμε μέλλον και μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι.

Και έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Τραγουδούσα και μου είπαν στις 9 θα γεννηθεί. Σαν τρελός πήγα στο νοσοκομείο. Γεννήθηκε το παιδί, ήμουν από πάνω. Από κει που ήμουν μπακουράκι, τελείωνα το πρόγραμμα και πήγαινα από πάνω και της τραγουδούσα. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Ευχαριστώ και τις δύο». Είπε φανερά συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.