Λευτέρης Πετρούνιας – Bασιλική Μιλλούση: Η υπέροχη μεζονέτα όπου ζουν με τις δύο κόρες τους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 14:58

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν ένα υπέροχο σπίτι, το οποίο καλύπτει τις δικές τους ανάγκες, όπως και αυτές των δύο παιδιών τους.

Οι δύο αθλητές, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση διαμόρφωσαν την οικία τους με τέτοιον τρόπο ώστε οι κόρες τους να μπορούν να παίζουν άφοβα.

Και επιπλέον, να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του αθλητισμού.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αμφότεροι δημοσιεύουν διάφορα στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την καθημερινότητά τους και το υπέροχο εσωτερικό του σπιτιού τους.

To ξύλινο πάτωμα, τα χρωματιστά μαξιλάρια και τα μοναδικά χαλιά κοσμούν το σαλόνι. Επιπλέον, το τζάκι από μαύρο μάρμαρο στο κέντρο του σαλονιού, δίνει ένα luxury twist και κάνει τον χώρο ακόμη πιο ελκυστικό!

Παράλληλα, το σπίτι διαθέτει όλα τα απαραίτητα items, τα οποία χρησιμοποιεί η αθλήτρια για τη γυμναστική της.

Οι τοίχοι είναι σε τόνους του λευκού, ενώ σε αρκετά σημεία βλέπουμε έχουν τοποθετηθεί εντυπωσιακά κάδρα. Ο μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο ευρύχωρο σαλόνι όπου η Μιλλούση κάνει συχνά ασκήσεις γυμναστικής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δωμάτια των παιδιών τους, σε αυτά ξεχωρίζουν οι ξύλινες κούνιες και τα αποθηκευτικά έπιπλα.

Από την άλλη, η κρεβατοκάμαρα του Πετρούνια και της Μιλλούση είναι σε λευκό και μπλε χρώμα και ως εκ τούτου, δημιουργεί αίσθηση ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

Οι δύο αγαπημένοι αθλητές περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι με τις κόρες τους όπου και χαλαρώνουν από την απαιτητική καθημερινότητα και απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντως, η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της για το καλοκαίρι. Ο Πετρούνιας, η Μιλλούση και τα δύο κορίτσια τους, έχουν ήδη επισκεφτεί πολλά νησιά.

Το ζευγάρι είναι ενεργό στα social media και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια που όσο μεγαλώνουν… τρελαίνουν με τα καμώματά τους γονείς τους!