Λευτέρης Ζαμπέτογλου: «Σκηνοθέτης μετά από ερωτική σκηνή, μου τράβηξε το μποξεράκι και…»

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2021 14:30
Λευτέρης Ζαμπέτογλου: «Σκηνοθέτης μετά από ερωτική σκηνή, μου τράβηξε το μποξεράκι και…»

Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπέτογλου που είχαμε γνωρίσει μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Απαγορευμένη Αγάπη» αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δυο σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πολύ γνωστός σκηνοθέτης του ζήτησε να περάσει από το κρεβάτι του για να συνεχίσει να εργάζεται.

«Έχω να πω δυο εμπειρίες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο πρώτος ήταν τηλεοπτικός σκηνοθέτης. Η πρώτη μου σκηνή ήταν ερωτική και μόλις τελείωσε ο σκηνοθέτης με πλησίασε, μου τράβηξε το μποξεράκι και μου είπε “τι έγινε όλα καλά;”. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης μου είπε ότι θέλει να είμαστε μαζί και ότι του άρεσα πολύ. Σηκώθηκα και έφυγα.

Η δεύτερη εμπειρία ήταν με ένα καταξιωμένο σκηνοθέτη του θεάτρου. Με πήρε τηλέφωνο, χωρίς να τον ξέρω και μου είπε να περάσω από τον χώρο του να του δώσω ένα βιογραφικό. Τον ρώτησα πού βρήκε το τηλέφωνό μου και μου είπε ότι οι σχολές μας ήταν κοντά, με είχε δει, του άρεσα και ήθελε να του δώσω ένα βιογραφικό.

Τον ρώτησα αν θέλει να του παίξω κάποιον μονόλογο και μου απάντησε ότι δεν είναι της παρούσης και μου την έπεσε.

Μου είπε ότι “πρέπει να είσαι διαθέσιμος σε αυτόν τον χώρο. Θα πρέπει να πηγαίνεις με σκηνοθέτες για να πάρεις κάποιον ρόλο”. Αν είχα ενδώσει σε έναν συγκεκριμένο σκηνοθέτη θα ήμουν πρωταγωνιστής. Εγώ θα ήθελα, όμως, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μην φτύνομαι».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT