Λιάγκας – Νομικού: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με… μπιχτές και «καρφιά»

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 14:59

Λιάγκας - Νομικού: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με... μπιχτές και «καρφιά»

Λίγο πριν τις 11:30, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο Πρωινό την Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά, έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με χειροκροτήματα από τους συνεργάτες της εκπομπής.

«Επιτρέψτε τώρα να την υποδεχτώ, γιατί δεν θα είμαι μόνος μου εδώ, είναι μια εκπομπή πολυσυλλεκτική, θα ασχολείται με τα πάντα. Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ γελαστό παιδί, ένα πανέμορφο κορίτσι, ταλαντούχο. Πάρα πολύ χαρούμενοι είμαστε που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού.», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ο διάλογος που είχαν οι δυο τους εξελίχθηκε ως εξής:

Δούκισσα: Να σου πω; Δεν με κοιτάς. Πολύ καλά κρατιέσαι.
Γιώργος: Να με αποκαταστήσεις με μια φίλη σου.
Δούκισσα: Δεν έχεις ανάγκη.

Δούκισσα: Νιώθω οικεία, χαρά, ευγνωμοσύνη, νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, εδώ στον ΑΝΤ1, που ξέρω πως με αγαπάτε. Πάλι δεν με κοιτάει. Κοίταμε στα μάτια.
Γιώργος: Πες γιατί δεν θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή.
Δούκισσα: Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Εντάξει, μπορεί να πάει στις 12, μία παρά…
Γιώργος: Ό,τι η επικαιρότητα μας επιτάσσει.

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη νίκη της επί του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα τη συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα με τη Δούκισσα Νομικού. Παρά τα πλατιά χαμόγελα στην επίσημη φωτογράφηση για το τρέιλερ της νέας σεζόν, το κλίμα μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στο Πρωινό ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις. Από τη μία ο Λιάγκας θέλει ουσιαστικά να είναι one man show το πρωινό μαγκαζίνο. Αυτός είναι και ο λόγος που στοχεύει σε μία περισσότερο ενημερωτική εκπομπή, όπου το ψυχαγωγικό κομμάτι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Από την άλλη όμως και η Δούκισσα θέλει το δικό της μερίδιο στην εκπομπή και να μην είναι απλώς και μόνο η… γλάστρα του Πρωινού. Γνωρίζει βέβαια ότι δεν θα έχει τον ρόλο που είχε η Φαίη Σκορδά, αλλά διεκδικεί όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της εκπομπή.

Οι ισορροπίες όντως είναι πάρα πολύ λεπτές και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πάντως, να σημειώσουμε ότι η Νομικού πέτυχε ήδη την πρώτη νίκη της σε αυτή την άτυπη κόντρα.

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ένα από τα πεδία διαμάχης θα ήταν σίγουρα αυτό των συνεντεύξεων των καλεσμένων. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα όπλα του Γιώργου Λιάγκα, που στηρίζει πολλά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Και η Δούκισσα όμως διαθέτει εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Και ήθελε να έχει ενεργό ρόλο κι εκείνη στις συνεντεύξεις. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασε τελικά της Νομικού που θα είναι κι εκείνη παρούσα στις συνεντεύξεις των καλεσμένων. Ίσως για να… κρατάει τα μπόσικα, αφού κάποιες ερωτήσεις του Λιάγκα φέρνουν σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο είναι η αλήθεια.

Πώς αναμένεται πλέον να χωριστεί η εκπομπή; Κατ’ αρχάς να πούμε ότι το Πρωινό θα ξεκινά στις 10 και για μία ώρα θα δοθεί όλο το βάρος στο ενημερωτικό κομμάτι. Με τον Γιώργο Λιάγκα να κρατά την μπαγκέτα και μαζί του να έχει τον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τη new entry Άρια Καλύβα για το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Στις 11 θα παίρνει τη σκυτάλη η Δούκισσα με θέματα showbiz, γυναικεία θέματα και στήλες ομορφιάς. Ενώ θα υπάρχει καθημερινά στο πλατό καλεσμένος που θα κάθεται απέναντι από τον Γιώργο και τη Δούκισσα.