Λιάγκας σε Κορινθίου: «Να σκάσουν οι εχθροί μας. Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ»

Συντάκτης: Newsroom

17 Οκτωβρίου 2022 17:00

Λιάγκας σε Κορινθίου: «Να σκάσουν οι εχθροί μας. Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Κορινθίου αντάλλαξαν ένα φιλί και μία τρυφερή αγκαλιά κατά τη διάρκεια παρουσίασης της στήλης των ζωδίων, το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε την ηθοποιό στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, που αφορά στο ψυχαγωγικό κομμάτι, και απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, είπε: «Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία».

Μάλιστα συνέχισε, λέγοντας με χαμόγελο στη Λίτσα Πατέρα: «Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη, αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας, είναι η Λίτσα Πατέρα».

Μαρία Κορινθίου για Δούκισσα Νομικού: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός»

Η Μαρία Κορινθίου είπε την πρώτη «καλημέρα» την περασμένη Δευτέρα μέσα από το «Πρωινό», ύστερα από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε την Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για το νέο της ρόλο στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα ενώ απάντησε και στα σχόλια ότι «πήρε» τη θέση της Δούκισσας Νομικού.

«Ήμουν επιλογή του Γιώργου Λιάγκα, είναι πολύ ωραίο να δουλεύουμε μαζί. Ένας λόγος που δέχτηκα να είμαι στο Πρωινό ήταν ο Γιώργος. Ήξερα εξαρχής τον χώρο και τον χρόνο μου στην εκπομπή. Δεν έχω μιλήσει με τη Δούκισσα. Τι συμφωνίες είχε με τον Γιώργο και το κανάλι, εγώ δεν μπορώ να τα ξέρω.

Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι έγινε. Εμένα μου έγινε μια πρόταση, καθίσαμε και τη σκεφτήκαμε, τα βρήκαμε και όλα καλά. Εγώ προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν, υπάρχει χώρος για όλους. Την αγαπάω την Φαίη Σκορδά, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ήρθα να “φάω” τη θέση κανενός».

Μαρία Κορινθίου: Και επίσημα στο «Πρωινό» – Τα πρώτα της λόγια

Η Μαρία Κορινθίου εντάχθηκε και επίσημα στην ομάδα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες ημέρες και την ήθελαν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής και Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με τα καλύτερα λόγια.

«Πώς τα φέρνει η ζωή, έχεις περάσει αυτή την πόρτα ως καλεσμένη και τώρα θα είσαι μέλος της ομάδας.

Το είπαμε την Παρασκευή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πάρα πολύ.

Θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του ‘Πρωινού’. Εδώ η Μαρία Κορινθίου», είπε.

Η Κορινθίου εμφανίστηκε με μία φούξια ολόσωμη φόρμα και εξέφρασε τη χαρά της επισημαίνοντας: «Αισθάνομαι υπέροχα. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Είσαι και Δίδυμος κι έχω μια αγάπη στους Διδύμους».

Ο Λιάγκας πήρε και πάλι τον λόγο και σημείωσε: «Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό αλλά ένα τμήμα της εκπομπής μένει γυναικείο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, θα αφήσει τη στάμπα της η Μαρία Κορινθίου.

Μαγειρικές, ζώδια, τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου», της είπε ο Λιάγκας και τη σύστησε στους υπόλοιπους συνεργάτες.

Υπενθυμίζεται πως στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Λιάγκας είχε προαναγγείλει την έλευση της Κορινθίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, καθώς είχε δηλώσει: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι.

Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο ‘Πρωινό’, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού…».