Λιάγκας – Σκορδά: το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 και η στροφή 180 μοιρών

Συντάκτης: Newsroom

3 Ιουνίου 2022 10:00

Λιάγκας - Σκορδά: το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1 και η στροφή 180 μοιρών

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 και Λιάγκας και Σκορδά είναι στη μέση. Βέβαια, κατ’ ουσία δεν υπήρχε καμία ανατροπή. Και οι δύο θα συνεχίσουν κανονικά, στο Μαρούσι, όπως έλεγε το κανάλι. Βέβαια, μέχρι να φτάσουμε στην οριστική (όπως φαίνεται τουλάχιστον τις τελευταίες ώρες) συμφωνία, είχαν προηγηθεί ένα τελεσίγραφο και μία στροφή 180 μοιρών.

Λιάγκας και Σκορδά είναι δεδομένο ότι δεν έχουν και τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις. Και θα ήθελαν να προχωρήσουν κάνοντας κάτι δικό τους. Να είναι δηλαδή τα απόλυτα αφεντικά των εκπομπών τους. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και η πιάτσα είναι πλέον πολύ μικρή για μεγάλες αλλαγές με το ανάλογο φυσικά κόστος.

Η αλήθεια είναι ότι ψάχτηκαν και οι δύο. Ακόμη και ο φίλος τους ο Γιάννης Λάτσιος στο Open δεν μπορούσε βάσει του μπάτζετ να ικανοποιήσει τα θέλω τους. Το Mega δεν αλλάζει τη συνταγή Μελέτη, Μπάρκα, Μενεγάκη, ο Alpha το ίδιο με Τσιμτσιλή – Καινούργιου, το Star πάει σε πιο low οικονομικά επιλογές, οπότε δεν φαινόταν φως από πουθενά.

Μετά έπαιξαν το χαρτί των διαφορετικών εκπομπών. Ο Γιώργος πιο ενημερωτικής και η Φαίη ψυχαγωγικής. Αλλά χωρίς να συνδέεται ο πρώτος με το Πρωινό και χωρίς να χάσει χρόνο η δεύτερη από την εκπομπή. Και πάλι, όμως, έπεσαν σε τοίχο και ο ΑΝΤ1 πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η παραμονή των δύο έτεινε να εξελιχθεί σε σίριαλ, έστειλε τελεσίγραφο και στους δύο παρουσιαστές. Ή δέχονται την τελική πρόταση του καναλιού ή θα αντικατασταθούν από άλλους.

Ο ΑΝΤ1 δεν θέλει με τίποτα να κάψει το χαρτί του Πρωινού ή να σπάσει το συγκεκριμένο δίδυμο που φέτος τα πήγε πολύ καλά

Βλέποντας ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, αποφάσισαν και οι δύο να δεχτούν την πρόταση του σταθμού. Και να κάνουν στροφή 180 μοιρών. Η εκπομπή, όπως σας έχουμε αποκαλύψει θα σπάσει σε τρία μέρη. Θα ξεκινά η Φαίη, θα υπάρχει ένα κοινό μέρος με συνεντεύξεις όπου θα είναι και οι δύο και θα κλείνει ο Λιάγκας με ενημερωτική εκπομπή.

Έτσι, η Φαίη θα κοντραριστεί με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ ο Λιάγκας ουσιαστικά θα πέσει απέναντι στην Κουτσελίνη. Να σημειώσουμε τέλος ότι ακόμη δεν υπάρχει εξέλιξη για την ενημερωτική εκπομπή που θέλει το κανάλι για το απόγευμα. Για να «χτυπήσει» τον Ευαγγελάτο στο Mega. Συζητήσεις με τον Νίκο Στραβελάκη έχουν γίνει αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο.

Ο μιντιάκιας