Λίαμ Άιρλαντ: «Το μυστικό της διαθήκης θα σκάσει σαν βόμβα κάποια στιγμή στη Γη της Ελιάς»

Δημοσιεύθηκε: 30 Νοεμβρίου 2021 18:15
Λίαμ Άιρλαντ: «Το μυστικό της διαθήκης θα σκάσει σαν βόμβα κάποια στιγμή στη Γη της Ελιάς»

Ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς κι έδωσε το δικό του spoiler για την Μυρτάλη.

Λίαμ ΆιρλαντΗ γη της ελιάς spoiler: «Το μυστικό της διαθήκης θα σκάσει σαν βόμβα κάποια στιγμή».

Ο Λίαμ Άιρλαντ ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και δεν έκρυψε πόσο χαρούμενο τον κάνει η συμμετοχή του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

«Με κάνει πολύ χαρούμενο, είμαι ευγνώμων για αυτό που έχει γίνει, για την επιτυχία της σειράς. Βέβαια είναι ο Ανδρέας Γεωργίου, θα υπήρχε σίγουρα επιτυχία. Όλοι το βλέπουν, μ’ αρέσει αυτό, με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε πόσο τους αρέσει η σειρά. Μου μιλούν για τον ρόλο μου, γενικά έχουν καλά λόγια να πουν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Στα social media κράζουν. Στο τέλος της ημέρας δε θα έπρεπε να γίνω ηθοποιός αν δεν μπορούσα να φάω λίγο κράξιμο».

Ο ηθοποιός μίλησε για την σχέση των γονιών του και πώς ο πατέρας του κατέληξε στην Ελλάδα

«Είναι ένα πολύ όμορφο love story. Λάτρεψε την Κρήτη, αγαπούσε τους Κρητικούς. Είναι το πιο όμορφο μέρος που έχω πατήσει στη ζωή μου η Κρήτη, το γεγονός ότι μεγάλωσα εκεί με κάνει πολύ χαρούμενο. Μεγαλώνοντας στην Ελλάδα δεν είχα καταλάβει πόσο Έλληνας είμαι. Έβλεπα τον εαυτό μου σαν ξένο. Έπρεπε να φύγω από την Ελλάδα για να καταλάβω πόσο Έλληνας είμαι και πόσο αγαπάω την Ελλάδα».

Ο Λίαμ δηλώνει λάτρης του σινεμά και αποκαλύπτει το είδος των ταινιών που του αρέσουν.

Advertisement

«Έχω μια μεγάλη αγάπη για τις γουέστερν ταινίες, θα ήθελα να παίξω σε μια γουέστερν ταινία».

Πριν του έρθει η πρόταση για τη σειρά του MEGA, σκόπευε να φύγει στο εξωτερικό

«Πριν μου έρθει αυτή η πρόταση για τη δουλειά δεν είχα βάλει στόχο ότι θα κάτσω στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πετύχω στο εξωτερικό και μετά να γυρίσω στην Ελλάδα. Λόγω κορονοϊού γύρισα και μου ήρθε η πρόταση από τον Ανδρέα. Δουλεύομε πολύ αλλά εγώ το θεωρώ μια όμορφη ζούγκλα που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το δικό μας πράγμα αλλά και να συνεργαστούμε με άλλους. Δουλεύομε με σπουδαία άτομα, έχουμε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια».

Για τον Στέφανο στη Γη της Ελιάς

«Είναι ένας χαρακτήρας που πάντα προσπαθεί να βρει ισορροπίες, να σταματήσει το κακό. Τον πιέζει η σχέση του με την Μυρτάλη ειδικά όταν έρχεται με την Ιουλία, στο πώς να κρατήσει ισορροπία».

Και το spoiler

«Θέλω να πιστέψω ότι Μυρτάλη θα μάθει ότι έχει ‘μαγειρέψει’ τη διαθήκη ο θείος της και σύντομα. Θα σκάσει μια βόμβα κάποια στιγμή».

Advertisement