Λιάντου – Σκουρλέτης: Τέλος από τη «Γη της ελιάς»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Μαρτίου 2023 09:42

Η Αφροδίτη Λιάντου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς», όπως και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, η οποία υποδύεται τη Μυρτάλη Βρεττάκου στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» δεν θα είναι παρούσα στον τρίτο της κύκλο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, τηλεοπτικό ταίρι της Λιάντου.

Η Λιάντου παραχώρησε συνέντευξη στο «TV24» και ανέφερε:

Στην πραγματική ζωή θα είχε μέλλον ένας τέτοιος έρωτας;
«Σίγουρα όχι. Υπάρχουν όμως γύρω μας χειριστικές και αρρωστημένες σχέσεις που φυσικά δεν υπερβαίνουν τα όρια με δολοφονίες και ό,τι άλλο έχει κάνει ο Αλέξης. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω».

Τα συναισθήματά τους υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν;
«Δεν το γνωρίζω αυτό, βέβαια η Μυρτάλη έχει πολλές μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της, άρα δεν το αποκλείω. Μπορεί τελικά να μάθει τι έχει κάνει εκείνος στο παρελθόν και να μην μπορεί να το διαχειριστεί, όπως ότι σκότωσε το αγόρι της».

Η Ιουλία θα μπορούσε να της αλλάξει γνώμη; Συχνά της λέει ότι αυτό το αγόρι δεν κάνει για εκείνη.
«Κανέναν δεν θα άκουγε. Και η αλήθεια είναι -μιλάω τώρα σαν Αφροδίτη πιο πολύ- πως στη σειρά είναι ελάχιστα τα άτομα που ακολουθούν το γράμμα του νόμου και φέρονται με γνώμονα την ηθική. Άρα η Μυρτάλη δεν είναι σε θέση να ακούσει κανέναν από εκείνους που της μιλάνε. Γιατί και οι ίδιοι δεν είναι σωστοί».

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε αυτό το ζευγάρι να έχει καλό τέλος;
«Δύσκολο! Οι σχέσεις που ξεκινάνε έτσι, δεν έχουν καλό τέλος».

Υπάρχουν σπόιλερς που αναφέρουν πως δεν θα έχουν καλό τέλος!
«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Σίγουρα θα τους άξιζε λίγο φως αλλά εδώ που τα λέμε μια τέτοια σχέση δεν μπορεί να τελειώσει με αίσιο τρόπο. Η Μυρτάλη ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσε να έρθει στα σύγκαλά της αλλά από την πλευρά του Αλέξη αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί είναι μια ψυχιατρική κατάσταση/περίπτωση. Το πρόβλημά του είναι βαθύ. Δεν νομίζω πως θα τελειώσει καλά αλλά αν με ρωτάτε θα ήθελα να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε να ζήσουν κάπου που δεν τους γνωρίζει κανείς. Να κάνουν μια νέα αρχή. Αυτό θα ήταν το καλύτερο…».

Θα είστε του χρόνου στη σειρά;
«Όχι. Και εγώ και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχουμε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσουμε. Τουλάχιστον εγώ νιώθω πως ήρθε η ώρα να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο».