Lice Busters

Δημοσιεύθηκε: 20/09/2019 11:21
Lice Busters

Το Νο1 κέντρο αντιμετώπισης ψείρας με την 100% φυσική & αποτελεσματική μέθοδο «Lice Busters – τρίχα-τρίχα»

Είμαστε το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας στην Ελλάδα καθώς λειτουργούμε από τις αρχές του 2016. Έχουμε εμπειρία στην περιποίηση μαλλιών πάνω από 18 χρόνια.
Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν έχουν επιλεχθεί προσεχτικά για να έχουν την καλύτερη προσέγγιση τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς.
Δεν σκοτώνουμε τις ψείρες και τα αυγά τους, καθώς δεν χρησιμοποιούμε φάρμακα, εντομοαπωθητικά και βλαβερές χημικές ουσίες αλλά ούτε και μηχανήματα. Τις απομακρύνουμε από τα μαλλιά, μέχρι και την τελευταία με τη μέθοδο που αναπτύξαμε εμείς. Τη μέθοδο «Lice Busters – τρίχα τρίχα».

Έχουμε εγγυημένο αποτέλεσμα 100% σε μία μόνο επίσκεψη και εγγύηση 15 ημερών!
Η έμπειρη ομάδα μας, μετά από εκτενή μελέτη και έρευνα, ανέπτυξε τη μοναδική μέθοδο «τρίχα τρίχα». Χρησιμοποιώντας μόνο αιθέρια έλαια και ειδικές μαλακτικές κρέμες με ουδέτερο pH, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να προκαλούν ασφυξία στα παράσιτα, αφαιρούμε, με την τεχνική μας, το 100% των φθειρών (ψείρες) και των αυγών τους (κόνιδες).
Τα LICE BUSTERS ήρθαν για να λύσουν το πρόβλημα και να σας απαλλάξουν από τα απεχθή παράσιτα χωρίς τη χρήση χημικών, εντομοαπωθητικών και άλλων βλαβερών ουσιών. Οι θεραπείες μας εφαρμόζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς, όταν αυτό απαιτείται. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι διαδικασία απομάκρυνσης και όχι εξόντωσης των παρασίτων. Εξού και είμαστε το μοναδικό κέντρο που αναλαμβάνει παιδιά από τη γέννησή τους.

Ο καθαρισμός διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με τον βαθμό φθειρίασης και το μήκος των μαλλιών του κάθε παιδιού. Ο έλεγχος σε όλη την οικογένεια είναι υποχρεωτικός πριν από την εφαρμογή της θεραπείας. Η απομάκρυνση των παρασίτων και των αυγών τους γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη. Παράλληλα, δίδονται και οδηγίες στα παιδιά και στους γονείς, μετά από κάθε θεραπεία, για να γνωρίζουν πως θα διατηρήσουν το τριχωτό της κεφαλής τους για πάντα ελεύθερο από παράσιτα και κνησμό.

Στάδιο Πρώτο: Έλεγχος – Διάγνωση
Για να γίνει η σωστή διάγνωση για το αν όντως υπάρχει φθειρίαση και για να διαπιστωθεί ο βαθμός αυτής, οι ειδικοί μας προχωρούν στον προσεκτικό έλεγχο του τριχωτού της κεφαλής με τη χρήση ειδικών ψυχρών φώτων και επαγγελματικού επιτραπέζιου φυσητήρα ελεγχόμενης ροής αέρα τα οποία τους βοηθούν να διακρίνουν όλα τα κρυμμένα παράσιτα (ψείρες) και τα αυγά τους (κόνιδες). Ο έλεγχος διαρκεί περίπου 10’.

Tip: Καθώς η εξάπλωση των ψειρών στα μέλη της οικογένειας είναι ταχύτατη, εφόσον διαγνωστεί η φθειρίαση του τριχωτού της κεφαλής ενός εκ των μελών, κρίνεται σκόπιμο να ελεγχθούν και όλα τα υπόλοιπα μέλη.
Στάδιο Δεύτερο: Απομάκρυνση ψειρών – κονίδων
Επόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η προσεχτική αφαίρεση όλων των παρασίτων (ψείρες) και των αυγών τους (κόνιδες) από το κεφάλι του πάσχοντα. Η αφαίρεση γίνεται με την μοναδική μέθοδο που έχουμε αναπτύξει, τη μέθοδο «τρίχα-τρίχα», κατά την οποία, με τη βοήθεια ειδικής μαλακτικής κρέμας και ειδικής χτένας, απομακρύνονται αποτελεσματικά και ανώδυνα το 100% των ανεπιθύμητων παρασίτων και των αυγών τους και ανακουφίζεται το τριχωτό της κεφαλής.

Στάδιο Τρίτο: Λούσιμο
Λούζουμε τα μαλλιά με sulphate and parabens free σαμπουάν.
Στάδιο Τέταρτο: Έλεγχος Δεύτερος
Μετά το λούσιμο ξαναγίνεται εξονυχιστικό χτένισμα με το ειδικό χτενάκι για την επιβεβαίωση του πλήρη καθαρισμού του κεφαλιού από το 100% των παρασίτων και των αυγών τους.
Σε αυτό το σημείο δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές στους γονείς για τον σωστό τρόπο πρόληψης και διατήρησης του κεφαλιού ελεύθερο από παράσιτα.
Στη συνέχεια προχωράμε στο στέγνωμα των μαλλιών με τον επαγγελματικό επιτραπέζιο φυσητήρα ελεγχόμενης ροής αέρα, ο οποίος μας βοηθάει, σε συνδυασμό με τα ειδικά ψυχρά φώτα μας, να ελέγξουμε ξανά το τριχωτό της κεφαλής και να βεβαιωθούμε για το σωστό αποτέλεσμα της θεραπείας.
Στάδιο Πέμπτο: Πρέσα Ατμού
Όταν στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά τα περνάμε τούφα τούφα με την ειδική πρέσα ατμού στους 210 Κελσίου η οποία μας βοηθά στο ίσιωμα των μαλλιών ώστε να προχωρήσουμε και στον τελικό έλεγχο προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι το παιδί είναι έτοιμο να απολαύσει και πάλι την αίσθηση υγιών, δυνατών κι απαλλαγμένων από παράσιτα μαλλιών, και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του!
Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση ειδικών αιθέριων ελαίων.
Tip: Ο μεγεθυντικός μας φακός ο οποίος μας βοηθά να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη παρασίτων καθώς και να ελέγξουμε την υπόλοιπη οικογένεια.

Κέντρο Αντιμετώπισης & Πρόληψης Ψείρας-Κόνιδας
Λυσικράτους 47, Άλιμος, τηλ.: 210 980 1896, 210 980 1870
Σαμουήλ 43-45, Ιωάννινα, τηλ.: 26510 27407
info@licebusters.gr – www.licebusters.gr
f/b: Lice Busters Pseira Antimetopisi