Δρούγκα – Θεοδωρόπουλος: Το νιόπαντρο ζευγάρι διασκέδασε στον Αργυρό

Συντάκτης: Newsroom

11 Δεκεμβρίου 2022 10:18

Λίνα Δρούγκα - Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Το νιόπαντρο ζευγάρι διασκέδασε στον Αργυρό

Ένα από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η Λίνα Δρούγκα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγες εβδομάδες όντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δύο τους παρότι δεν συνηθίζουν να απασχολούν με τις εξόδους και τις κινήσεις τους, εθεάθησαν χθες βράδυ στο «Teatro» όπου τραγουδούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς.

Πηγή φωτογραφιών – βίντεο: Πρώτο Θέμα

Δρούγκα – Θεοδωρόπουλος: Mετά τον πολιτικό γάμο, σχεδιάζουν τον θρησκευτικό

Η Λίνα Δρούγκα και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι προ ημερών παντρεύτηκαν στο σπίτι του δεύτερου στο Κεφαλάρι, πρόκειται να τελέσουν και θρησκευτικό γάμο προσεχώς.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Open Λίνα Δρούγκα και ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Εντούτοις, δεν πρόκειται να κάνουν γαμήλιο ταξίδι άμεσα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως σχεδιάζει τον θρησκευτικό του γάμο τους προσεχείς μήνες -συγκεκριμένα το καλοκαίρι. Φυσικά, θα ακολουθήσει μία μεγάλη δεξίωση για τους συγγενείς και τους αγαπημένους του φίλους. 

Η τελετή στο Κεφαλάρι έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και το «παρών» έδωσαν μόνο τα παιδιά τους και οι κουμπάροι τους.

Σημειώνεται πως ο Θεοδωρόπουλος έχει δύο παιδιά, ηλικίας 25 και 30 ετών, τα οποία έχει αποκτήσει από τους ισάριθμους προηγούμενους γάμους του.

Σε ό,τι αφορά τη Δρούγκα, είναι μητέρα ενός αγοριού, του Άλκη, από τον γάμο της με τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega και νυν διευθυντή ενημέρωσης του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο Θεοδωρόπουλος και η Δρούγκα συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια. Αρχικά, έμειναν σε μια τυπική συζήτηση, όμως με την πάροδο του χρόνου ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Άρχισαν να βγαίνουν και ερωτεύτηκαν με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Οι κοντινοί τους άνθρωποι υπογραμμίζουν ότι εκτός από τον έρωτα και την αγάπη, το ζευγάρι μοιράζεται κοινές αξίες αλλά και τον ίδιο «ηθικό κώδικα» που επιβάλλει τη διακριτικότητα στην ιδιωτική του ζωή.

Ο Θεοδωρόπουλος στον επαγγελματικό του βίο, έχει διακριθεί για τις εξαιρετικά συμφέρουσες συμφωνίες του, που τον… απογείωσαν επιχειρηματικά. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τις εταιρείες «Chipita», «Vivartia», «Νίκας», «ΙΟΝ» και πολλές άλλες.

Ο «Mr Chipita», όπως ακόμη αποκαλείται, είναι ο άνθρωπος που έχει σφραγίσει με την παρουσία και τη δράση του τον ευρύτερο χώρο των τροφίμων περισσότερο ίσως από οποιονδήποτε άλλον. Είναι επίσης εκείνος που κυριολεκτικά έμαθε τον πλανήτη να τρώει ελληνικό κρουασάν!