Λίτσα Γιαγκούση και Σώτης Βολάνης τα έσπασαν πριν από την πρεμιέρα

Δημοσιεύθηκε: 07/11/2019 13:50
Λίτσα Γιαγκούση και Σώτης Βολάνης τα έσπασαν πριν από την πρεμιέρα

Πριν από λίγες μέρες η Λίτσα Γιαγκούση ανακοίνωνε με χαρά τη νέα της συνεργασία, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα η συνεργασία διαλύθηκε… Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Η Λίτσα Γιαγκούση και ο Σώτης Βολάνης είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο στο Νέο Ηράκλειο, με την πρεμιέρα τους να έχει προγραμματιστεί για το περασμένο Σάββατο. Όλα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα, μέχρι που η Λίτσα Γιαγκούση, μία μέρα πριν, διαπίστωσε ότι η αφίσα του Σώτη Βολάνη ήταν κολλημένη στα αριστερά, ενώ η δική της στα δεξιά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλάρας Ασημακοπούλου στην Espresso, η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει κατά παντός υπευθύνου, απειλώντας να φύγει από το σχήμα. Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και, μάλιστα, έσκισε τις αφίσες μπροστά της, ενώ της υποσχέθηκε πώς στην πρεμιέρα θα ήταν όλα όπως τα ήθελε.
Φαίνεται όμως πως υπήρχαν κι άλλα ζητήματα ανοιχτά και η αφίσα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για εκείνη. Η Λίτσα Γιαγκούση δεν φάνηκε να ικανοποιείται, μίλησε για ανοργανωσιά και δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα, αφού αποχώρησε από το σχήμα.
Ο Σώτης Βολάνης έκανε μόνος του πρεμιέρα κι έτσι συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο κέντρο. Μάλιστα, κατακεραύνωσε την τραγουδίστρια με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Βολάνης

Η Λίτσα Γιαγκούση, πάντως, διευκρίνισε στην εφημερίδα μέσω της μάνατζέρ της πώς δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον συνάδελφό της, αλλά με την επιχείρηση και τους όρους που, ενώ είχαν συμφωνηθεί, δεν τηρήθηκαν.