Λίτσα Πατέρα: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ακούει, είναι στον κόσμο του»

Συντάκτης: Newsroom

8 Δεκεμβρίου 2022 14:30

Λίτσα Πατέρα: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν ακούει, είναι στον κόσμο του»

Η Λίτσα Πατέρα έλεγε τις αστρολογικές προβλέψεις στο «Πρωινό», όταν έφτασε στους Διδύμους. Σε αυτό το ζώδιο είναι που υπήρξαν δύο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές στιγμές…

Αρχικά, είπε η Λίτσα Πατέρα απευθυνόμενη στην Μαρία Κορινθίου: «Υπάρχει ένταση, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7, με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες είστε έτοιμοι να τον «φάτε». Και οι Δίδυμοι αν νευριάσουν, ξέρεις ε; Ξέρεις από αυτά…».

Και τότε ήρθε το απρόσμενο σχόλιο από την Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω, πώς δεν ξέρω; Και χθες το έμαθα ακόμα καλύτερα…». (σ.σ. Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι Δίδυμος)

Στη συνέχεια, η Λίτσα Πατέρα αναζήτησε τον Δίδυμο Γιώργο Λιάγκα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία…

«Οι Δίδυμοι του Μαΐου, αυτόν τον καιρό κρατήστε αυτό που σας λέω, δεν είναι μόνο για μία μέρα. Ακούει ο Γιώργος; Δεν ακούει, είναι στον κόσμο του…», είπε η αστρολόγος.

Λιάγκας για Ουγγαρέζο: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ εκδιώχθηκε και τώρα κάνει 5λεπτη στήλη»

Την… εξαφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τη νέα του στήλη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό».

«Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο.

Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Τα ξέρει ο Τεργιάκης αυτά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή» είπε με τη σειρά του ο Τάσος Τεργιάκης.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο… Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια;».

«Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα 2 λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης.

Γιώργος Λιάγκας: Στην Κωνσταντινούπολη με μελαχρινή καλλονή

Την Κωνσταντινούπολη επέλεξε ο Γιώργος Λιάγκας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας εθεάθη στην πόλη και μάλιστα, δεν ήταν μόνος.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr, μαζί του βρισκόταν μια μελαχρινή γυναίκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε ένα χαλαρό ντύσιμο για την πρωινή του έξοδο του, όπως και η συνοδός του.

Πληροφορίες για τη μεταξύ τους σχέση ή την ταυτότητα της γυναίκας παραμένουν άγνωστες.