Λιβιτσάνου, Στρατής, Κωνσταντοπούλου: Άφησαν μικρόφωνα και ρόλους για την κουζίνα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Ιουνίου 2022 21:00

Η Άντα Λιβιτσάνου, ο Μύρωνας Στρατής και η Ελίνα Κωνσταντοπούλου έγιναν γνωστοί μέσα από την υποκριτική και το τραγούδι. Ωστόσο, πήραν τη μεγάλη απόφαση να αλλάξουν καριέρα και να αφοσιωθούν στη μαγειρική!

Η Άντα Λιβιτσάνου, ο Μύρωνας Στρατής και η Ελίνα Κωνσταντοπούλου υπήρξαν απόλυτα επιτυχημένοι στον τομέα με τον οποίο είχαν επιλέξει να ασχοληθούν. Εντούτοις, και οι τρεις άλλαξαν… κατεύθυνση αφού τους κέρδισε η κουζίνα. Μάλιστα, ορισμένοι έχουν δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση.

Η Άντα Λιβιτσάνου ασχολείται πλέον κυρίως με το μαγαζί της «Ada’s Little Kitchen». Δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την υποκριτική, τα τελευταία χρόνια, όμως, κατάφερε να στήσει τη δική της επιχείρηση. Για την ακρίβεια, της ανήκει ένα ζαχαροπλαστείο με… σήμα κατατεθέν τις τεράστιες τούρτες!

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα για τούρτες γενεθλίων με πολλή ζαχαρόπαστα. Λέγεται ότι οι τιμές δεν είναι το ίδιο… γλυκές (μάλλον αλμυρές). Ωστόσο, οι πελάτες της δεν την αλλάζουν καθώς έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις γεύσεις που τους προσφέρει.

Από τη δική του πλευρά, ο Μύρωνας Στρατής έχει αποτραβηχθεί από τον χώρο της μουσικής. Ασχολείται με την κουζίνα και τις συνταγές. Παρουσιάζει τις δημιουργίες του μέσα από τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο κανάλι του στο Υοutube, καλώντας όλους τους χρήστες να επισκεφτούν το «Fagaki» του!

Και μάλιστα, τα πάει πολύ καλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αποκτήσει περισσότερους από 18,5 χιλιάδες συνδρομητές, οι οποίοι στηρίζουν τη νέα του προσπάθεια.

Η τρίτη της… παρέας είναι η Ελίνα Κωνσταντοπούλου, η οποία μεσουρανούσε κατά τη δεκαετία του 1990. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εγκατέλειψε τον χώρο της μουσικής καθώς είχε δυσαρεστηθεί από κάποια πράγματα που είχαν συμβεί. Δεν την κρατούσε τίποτα.

Βρήκε, πάντως, «στρωμένη» δουλειά για να ασχοληθεί. Όπως ενημέρωσε η ίδια σχετικά πρόσφατα, έχει αναλάβει το ζαχαροπλαστείο που ανήκει στον σύζυγό της. Περνάει αρκετά καλά με αυτό και δεν δείχνει καμία απολύτως διάθεση να επιστρέψει στα παλιά.