Λίζα Δουκακάρου: Η σπάνια έξοδος της με τον σύζυγό της, Παντελή Οικονόμου

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2024 18:30

Η Λίζα Δουκακάρου έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της MyheART gallery στην Κηφισιά και μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, Παντελής Οικονόμου.

Για την εμφάνισή της η Λίζα Δουκακάρου φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα σε μπλε απόχρωση και πορτοκαλί λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε το look της με denim τσάντα και απαλό μακιγιάζ.

Χαλαρός και άνετος ήταν και ο Παντελής Οικονόμου με μαύρο παντελόνι και πράσινο Τ – shirt.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Λίζα Δουκακάρου. Η γνωστή δημοσιογράφος που παρουσίαζε για χρόνια το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του Mega, έχασε το 2012 τον πρώτο σύζυγό της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι επί 22 χρόνια.

Η ζωή της χαμογέλασε, φέρνοντάς την στο δρόμο της τον Παντελή Οικονόμου, ο οποίος ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2018.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η ζωή της Λίζας Δουκακάρου σήμερα

Η Λίζα Δουκακάρου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του πρώτου της συζύγου και τη ζωή της σήμερα.

«Είναι δεύτερη ευκαιρία. Βλέπω τον δεύτερο γάμο μου σαν δεύτερη ευκαιρία γιατί όταν περάσεις από καταστάσεις οι οποίες όντως είναι πολύ σκληρές, είναι δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που συμβαίνει και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία», δήλωσε χαρακτηριστικά.«Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που, η ποιότητά του είναι τέτοια που δεν τέθηκαν θέματα εξαρχής. Δηλαδή, όταν αρχίσαμε να μιλάμε, όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, να λέμε πράγματα ο ένας για τον άλλον, εκείνος είχε μια ζωή πίσω του με εμπειρίες και εγώ το ίδιο, αυτό έγινε πολύ μαλακά και ξαφνικά νομίζω μπήκε ο ένας στη ζωή του άλλου, πολύ ήσυχα και μαλακά, απλά κάποια στιγμή ξυπνάς και λες “ώπα” είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι δικό μου ».