Πασίγνωστο μοντέλο απ’ την Ελλάδα παντρεύεται μεγιστάνα του real estate (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 31 Μαΐου 2019 14:00
Πασίγνωστο μοντέλο απ' την Ελλάδα παντρεύεται μεγιστάνα του real estate (φωτογραφίες)

Έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν. Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως ετοιμάζονται να ανέβουν δύο πρόσωπα, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν, τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική τους ζωή.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Λοïζου και τον 53χρονο Κύπριο αυτοδημιούργητο επιχειρηματία του real estate, Ανδρέα Παναγιώτου.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον κλάδο του real estate, ενώ αποτελεί και πρόεδρο του «The Ability Group», διαθέτοντας πλήθος ακινήτων και ξενοδοχειακών μονάδων σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, το όνομά του φιγουράρει στον κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους ανθρώπους της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ είναι πολύ γνωστός και για το ευρύ φιλανθρωπικό του έργο.

Οι προηγούμενοι γάμοι τους

Η Αλεξάνδρα Λοϊζου, σέξι ξανθιά, έγινε περισσότερο γνωστή από τη σχέση της με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, Με τον Βασίλη υπήρξε παντρεμένη από το 2014 έως το 2017, έχοντας αποκτήσει κι ένα παιδί. Ο Ανδρέας Παναγιώτου ήταν επίσης παντρεμένος, από μικρή ηλικία και έχει αποκτήσει δυο γιους, με τους οποίους έχει μεγαλώσει μαζί. Αρκετά χρόνια μετά, παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής Σούζαν, η οποία του χάρισε τρεις κόρες, ενώ πρόσφατα πήραν κι επίσημα διαζύγιο, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

λοιζου
Αλεξάνδρα Λοίζου

Οι γονείς του είναι πρόσφυγες από τη Μεγαλόνησο και άνοιξαν στεγνοκαθαριστήρια στο Λονδίνο, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

ανδρεας παναγιωτου