Λόλα ΝταΪφά: Έπεσε θύμα κλοπής, έχασε αντικείμενα αξίας πάνω από 600.000 ευρώ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Νοεμβρίου 2022 10:18

Μία εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία βίωσε η Λόλα Νταϊφά, η οποία έπεσε θύμα κλοπής με συνέπεια να χάσει πολύτιμα αντικείμενα, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε περισσότερα από 600.000 ευρώ!

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ο αμύθητος θησαυρός της «σιδηράς κυρίας» των δημοσίων σχέσεων, Λόλας Νταϊφά έκανε «φτερά», σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα «Espresso».

Όπως γράφει η εφημερίδα, μια λάθος κίνηση από την ίδια έμελλε να γίνει η αιτία να χαθούν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα», δήλωσε η Νταϊφά στην εφημερίδα «Espresso».

Μάλιστα, η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός για τον θησαυρό της γυναίκας, η οποία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τις δημόσιες σχέσεις του ANT1.

Παράλληλα, υπήρξε επιστήθια φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Μίνωα Κυριακού και πλήθους επωνύμων.

Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα προστασίας τη χαιρέτησε και της είπε ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο.

Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και τη λήστεψαν.

«Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά», τόνισε η Νταϊφά.

Η Λόλα Νταϊφά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αν και σαν παιδί ήθελε να γίνει γιατρός ή καπετάνιος.

Από φοιτήτρια εργάστηκε στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, γράφοντας και παρουσιάζοντας εκπομπές πολιτιστικού περιεχομένου. Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο των Δημοσίων Σχέσεων έγιναν σε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία.