Λόπεζ και Άφλεκ κάνουν ψυχοθεραπεία για να σώσουν τον γάμο τους – Οι τσακωμοί και η μετακόμιση

Συντάκτης: Newsroom

16 Μαΐου 2024 19:30

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ κάνουν σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ψυχοθεραπεία για ζευγάρια, προκειμένου να σώσουν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι φαίνεται να οδεύει προς μια κατεύθυνση που θα μπορούσε να καταλήξει σε διαζύγιο. Από τότε που επανασυνδέθηκαν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες που ήταν χωριστά, αποφάσισαν να παντρευτούν γρήγορα, αλλά τα προβλήματά τους ήταν εμφανή, απλά και μόνο κοιτάζοντας το πρόσωπο του Μπεν Άφλεκ, στις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν σε καθημερινή βάση.

Στη Marca αναφέρεται πως το διαζύγιο είναι πιθανό, χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες να επιβεβαιώνονται από επίσημη πηγή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα έχει απαθανατιστεί σε πολλά μέρη μόνη της, χωρίς τον Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της. Η Λατίνα σταρ γιόρτασε την ημέρα της μητέρας με φίλους, ενώ ο Άφλεκ ήταν στο Comedy Roast για τον Τομ Μπρέιντι του Netflix, ως καλεσμένος-έκπληξη.

BLU_A92104179

Στο «In Touch Weekly» ισχυρίζονται ότι μίλησαν με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού που αποκαλύπτει ότι οι δυο τους προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα, κάνοντας ψυχοθεραπεία για ζευγάρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώνεται με το παραμικρό.

Όπως υποστηρίζει η πηγή, ο Άφλεκ είναι αυτός που προσπαθεί να τα καταφέρει γιατί δεν θέλει να αποτύχει ένας δεύτερος γάμος και τονίζει πως αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι όπως εξελίσσονται αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανακοινωθεί σύντομα το διαζύγιο. Το In Touch αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ξένος Τύπος αναφέρεται στην κακή εξέλιξη του έγγαμου βίου του ζευγαριού.

Ben-Jen

Προηγούμενο δημοσίευμα της Marca έγραφε, ότι η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Οι εικασίες για διαζύγιο, είχαν ξεκινήσει μόλις έναν μήνα αφότου παντρεύτηκαν. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Όμως όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτιζε η Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της «έκανε τα πάντα, αλλά δεν άντεξε»Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πηγές της ισπανικής εφημερίδας, τόνιζαν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.

affleck_-_lopez

Άτομο από τον στενό κύκλο του Άφλεκ ανέφερε τον Νοέμβριο του 2022, ότι η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον Άφλεκ και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη». Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του διάσημου ηθοποιού, είχαν αποκαλύψει τότε στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τον γάμο του, ο Άφλεκ δεν είναι καλά. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφερθεί από άτομο του περιβάλλοντός του: «Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν».