Νεκρή, χωρίς να έχουν διασαφηνιστεί οι λόγοι, η “Έφηβη Μις Yφήλιος” Lotte van der Ze

8 Μαρτίου 2019 16:08

Ήταν σε κώμα, μετά από ανακοπή καρδιάς και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Τελικά, η Ολλανδή πρώην “Έφηβη Μις Κόσμος” Lotte van der Ze κατέληξε. 

Οι γονείς της, σε συγκλονιστικό ποστ στο Instagram, μοιράζονται την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε η κόρη της. Το μοντέλο ποζάρει στο χιόνι χαμογελώντας και τίποτα δεν προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθήσει. “Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, έφυγε από τη ζωή. Είναι απίστευτα σουρεαλιστικό πως η αγαπημένη μας Lotte δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει η οικογένειά της.”

Το ρεπορτάζ 

Πριν από δυόμισι εβδομάδες, είχε βγει με φίλους της για τα γενέθλιά ρης. Σύμφωνα με τη πως Daily Mail, οι γονείς της δήλωσαν πως η κόρη τους είχε βγει το βράδυ με φίλους και επέστρεψε «χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της». Την επομένη το απόγευμα έπαθε καρδιακή προσβολή. Αφού η μητέρα της τη συνέφερε, την μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό θεραπευτήριο στο Μόναχο.

Ο πατέρας της είπε σε γερμανικά ΜΜΕ πως αποφάσισε να την «αφήσει να φύγει» καθώς υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι της προκάλεσε καρδιακή προσβολή, αλλά η οικογένειά της δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα προκειμένου να διαλευκανθούν οι αιτίες που το άτυχο κορίτσι τους υπέστη ανακοπή, περιήλθε σε κώμα και τελικά έχασε τη ζωή του.