Λουκία Παπαδάκη: «Έχουν συμβεί φρικαλεότητες στον χώρο μας»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Μαρτίου 2023 09:11

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λάμψη» και τον ρόλο της Σάντρας, τον οποίο υποδυόταν.

Η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος!» του MEGA το βράδυ της Τρίτης.

«Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν», είπε αρχικά η πρωταγωνίστρια.

Και πρόσθεσε: «Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δεν με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο.

Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο. Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο».

Για την Κάτια Δανδουλάκη που επίσης πρωταγωνιστούσε στη σειρά, ανέφερε: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία με την Κάτια, ήταν και η εποχή τέτοια».

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που θύμισε είναι ότι στη «Λάμψη» η Σάντρα είχε παντρευτεί τον Τίμο, τον οποίο ενσάρκωνε ο νεαρός Λεωνίδας Κακούρης.

Σήμερα, στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» είναι πλέον η πεθερά του Κακούρη!

«Ήμασταν παντρεμένοι στη ‘Λάμψη’ και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!» είπε.

Η Παπαδάκη, σε άλλο σημείο, μίλησε και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο της Τέχνης. «Το χειρότερο για μένα είναι αυτοί που ξέρουν και δεν μιλούν. Είναι απεχθής συνέργεια, ίσως είναι χειρότερο και από τον θύτη.

Δεν ψωνίστηκα γιατί εξαρχής ήξερα τι είναι αυτό που πάω να κάνω. Αν δεν ήθελα να είμαι προβαλλόμενη θα γινόμουν λογιστής. Δεν είχα παρενοχλήσεις γιατί ήταν και το ‘ύφασμα’ τέτοιο.

Έπαιζε πάρα πολύ χειρότερα, αλλά τα τέρατα ήταν αποδεκτά τότε.  Δεν είχα όμως τη ‘χαρά’ να φέρω την καρεκλίτσα σε κανενός το κεφάλι.

Τότε που δεν ήταν η εποχή της πληροφορίας, αυτά τα πράγματα ήταν κοινά ένοχα μυστικά.

Αυτό που συμβαίνουν την τρέχουσα εποχή είναι πολύ λιγότερα και πολύ πιο μικρής εκτάσεως από αυτά που έπαιζαν τότε που ήταν και κοινώς αποδεκτά. Έχουν συμβεί φρικαλεότητες!».