Λουκία Παπαδάκη: Τι είπε για τη σχέση της με τον γιο της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Ιανουαρίου 2023 08:40

H Λουκία Παπαδάκη μίλησε για την πορεία της καθώς και για τη σχέση της με τον γιο της, Ραφαήλ.

Η γνωστή ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, που συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», παραχώρησε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

Μεταξύ άλλων είπε:

Συμμετείχατε σε εκπομπές. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Το να φορέσω τον μανδύα της παρουσιάστριας δεν ήταν και δεν είναι αυτοσκοπός. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε όλοι τα πάντα. Αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά. Επειδή κάποιος παρουσιάζει μια καλή εκπομπή δεν σημαίνει πως πρέπει να παίξει και σε παράσταση. Ερασιτεχνικά μπορεί κάποιος να κάνει οτιδήποτε θέλει.

Έχω παρουσιάσει δύο εκπομπές και έχω υπάρξει στην παρέα μίας ακόμη. Ήταν συγκεκριμένες οι εποχές και τα τηλεοπτικά προϊόντα συγκεκριμένα. Η τηλεόραση από τότε μέχρι τώρα, υποτίθεται, έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Από την άλλη, αισθάνομαι πως δεν έχει αλλάξει καθόλου, απλά εμείς νομίζουμε πως έχει συμβεί αυτό. Τα προϊόντα του σήμερα είναι μια επανάληψη με τα αντίστοιχα του τότε. Απλά προσαρμόζονται στην εποχή με διαφορετικά μέσα.

Φέτος βρίσκεστε στην παράσταση «Ο φονιάς» στο Θέατρο Βικτώρια.

Το σπουδαίο αυτό έργο του Μήτσου Ευθυμιάδη εκφράζει τα έγκατα της ψυχής μας, πράγματα που δεν λέμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Για εμένα αυτή η παράσταση είναι μια τεράστια πνευματική και σωματική δοκιμασία. Είναι ένα εξαιρετικά απαιτητικό έργο για όλους μας. Είναι μια παράσταση όπου δεν μπορείς να πεις «σήμερα είμαι κουρασμένος, θα το βάλω λίγο στον αυτόματο». Χαίρομαι όμως για αυτό, είναι τύχη αυτή η συνθήκη. Υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας κάθε βράδυ σε αυτή την παράσταση.

Έχετε αποκτήσει έναν γιο, τον Ραφαήλ. Πώς είναι η σχέση σας;

Ο Ραφαήλ σε μερικούς μήνες κλείνει τα 24, τελείωσε το Πανεπιστήμιο, ζει μόνος του από τα 18, εργαζόταν παράλληλα με τις σπουδές του πάντα, πληρώνει τις ξένες γλώσσες του, τη μουσική του, τα πάντα.

Είναι ένας τρομερά ανεξάρτητος και αυτόνομος νεαρός άντρας. Είμαι πολύ περήφανη για τον άνθρωπο που μεγάλωσα κι εκείνος για μένα ως μητέρα του.