Λουκίλα Καρρέρ: «Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη»

19 Μαΐου 2022 14:16

Λουκίλα Καρρέρ: «Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη»

Ο Δάκης δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χτες κυκλοφόρησε μια ανάρτηση του χορογράφου Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος έγραψε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ζυγίζει 42 κιλά και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή.

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ μίλησε στην εκπομπή «Love It» και ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.

«Όταν ένας άνθρωπος είναι για σένα φίλος ζωής, έχεις μια σχέση ζωής, είναι το καθημερινό σου τηλεφώνημα για πάνω από τριάντα χρόνια, δεν μπορείς να βγεις να πεις τόσο προσωπικά δεδομένα. Αν ήθελα, τα τελευταία 4μισι χρόνια που δίνει μια μάχη και αυτό το λέω γιατί ο ίδιος το ομολόγησε, θα έβγαινα κάθε μέρα και θα μιλούσα για αυτό. Για όνομα του Θεού!

Αυτό που θα πω είναι ότι οι πραγματικοί φίλοι και ευτυχώς έχει τέτοιους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα του, όχι περιγράφοντας τι βλέπουν μέσα από μια κλειδαρότρυπα, αλλά έχει δώσει ο ίδιος το κλειδί της ψυχής του, του σπιτιού και της καρδιάς του και μας έχει τιμήσει με την φιλία του δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο.

Αυτοί που τον αγαπούν σιωπούν, σέβονται, προσεύχονται και βοηθούν ουσιαστικά. Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη. Παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο αυτούς που θέλει. Βεβαίως δίνει μια μάχη, αλλιώς θα τον έβλεπες σε συναυλίες. Δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια. Τον ξέρω χρόνια τον Τάκη, δεν γνωρίζω πόσο φίλος είναι με τον Δάκη. Δεν σχολιάζω τη συγκεκριμένη δήλωση, αλλά όλα τα δημοσιεύματα που είδα στο διαδίκτυο. Δεν ισχύει τίποτα».