Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Μίμης Πλέσσας ήταν τρεις ημέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει»

27 Ιανουαρίου 2022 15:41

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Μίμης Πλέσσας ήταν τρεις ημέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει»

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε τα πάνω κάτω στην Αθήνα. Εγκλωβισμένοι άνθρωποι με τα αυτοκίνητά τους στην Αττική οδό (και όχι μόνο) αλλά και εγκλωβισμένοι και στα σπίτια τους χωρίς νερό και ρεύμα για μέρες.

Ανάμεσα σε αυτούς ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή «Love It».

«Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Σήμερα μπορώ και σας μιλώ, όπως μπόρεσα και χθες χάρη στην πολύτιμη βοήθεια φίλων που μου έφεραν τηλέφωνο για να μπορώ να μιλάω.

70 ώρες χωρίς ρεύμα ξέρετε τι σημαίνει; Μιλήσατε για την παγωνιά, το φαγητό, τη θέρμανση και όλα αυτά. Εγώ θα σας πω κάτι άλλο.

Έλλειψη επικοινωνίας. Έχω τρία μηνύματα στη διάθεση των Αρχών που μου είπανε sos πεθαίνουμε εχθές.

Παιδάκι που το σώσαμε από πνευμονία, αν δεν ερχόταν είχε άλλη μία ώρα ζωής, κυρία που την κουβάλησαν μέσα από τα χιόνια για να σωθεί.

Όταν όλα αυτά δεν μπορείς να τα πεις γιατί δεν έχει μπαταρία, είναι τρομακτικό».

«Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει.

Ήθελα να δώσει τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη.

Αυτοί θα ήταν νεκροί αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα».