Διπλό πένθος στην παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή: “έσβησε” ο Luke Perry και ο front-man των Prodigy

4 Μαρτίου 2019 21:57

Διπλό πένθος σήμερα στην παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή.

Συγκεκριμένα, στον κινηματογράφο και τη μουσική. Τις προάλλες γράφαμε ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε το reboot του σίριαλ “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”, ένας εκ των βασικών του πρωταγωνιστών, έπαθε εγκεφαλικό, ενώ είχε ήδη πρόβλημα σοβαρό με τον καρκίνο εδώ και χρόνια.  Ο 52χρονος Καλιφορνέζος Luke Perry εισήχθη εσπευσμένα στην κλινική και σήμερα, κατέληξε. Ο Luke ήταν ο “Ντίλαν”, η ροκ μορφή του σίριαλ και πολύ αγαπητός στα κορίτσια των 90s.

H αυτοκτονία του Keith Flint

Έφυγε, όμως, σήμερα -μάλιστα αποφάσισε να δώσει τέρμα στη ζωή του –  front man των Prodigy. Ο leader τηs electro-punk τόνιζε σε συνεντεύξεις του: “Όταν νιώσω πως δεν θα έχω κάτι άλλο να προσφέρω, θα αυτοκτονήσω”. Και το έκανε. Δεν υπάρχει μάλιστα κανένα ενδεχόμενο δολοφονίας. Ο Keith Flint έσβησε στα 49, μετά από μάχη με τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας του Brook Hill, όπου κατέληξε, ανέφερε: “Κληθήκαμε στο σημείο αλλά δυστυχώς ο 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος”.

Ανέφερε, επίσης, πως έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του. «Σοκαρισμένοι και λυπημένοι σας επιβεβαιώνουμε ότι πέθανε ο αδελφός και καλύτερός μας φίλος Keith Flint» γράφει η ανακοίνωση των Prodigy:  «Ένας πραγματικός πρωτοπόρος, νεωτεριστής και ένας θρύλος. Θα μας λείψει. Σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτικότητα όλων όσων έχουν επηρεαστεί».   

O Flint είχε επιστρέψει στη Βρετανία πριν από λίγο καιρό μετά από τουρνέ στην Αυστραλία.

Μάλιστα, τον Μάιο ήταν προγραμματισμένη περιοδεία του για τις ΗΠΑ.