Πρίγκιπες και γκράντε πολιτικοί στο πάρτι για την ένωση δυνάμεων Λυκουρέζου-Μαρακάκη (φωτογραφίες)

21 Φεβρουαρίου 2019 21:00

Φιέστα για τη συνεργασία τους. Στο Παλαιό Ψυχικό γιόρτασαν την ένωση των δυνάμεών τους ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τα δικηγορικά γραφεία του Νικόλα Γερασίμου και του Γιάννη Μαρακάκη.

Οι τρεις δικηγόροι υποδέχθηκαν χθες στο Papillon φίλους και γνωστούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους και δικηγόρους και ανακοίνωσαν και επισήμως την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο Papillon ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, Eπίσης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος πολιτικών αλλά και δικηγόρων. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.  Για να συγχαρούν τους τρεις δικηγόρους για τη συνεργασία τους, στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκαν ακόμη και ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Νάντια Χαλαμανδάρη, Η Νάντια, να πούμε εδώ, παντρεύτηκε και χώρισε με τον πρίγκιπα της Ισπανίας.

Παρούσα και η κόρη του γνωστού ποινικολόγου Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, ενώ μεγάλη απούσα η Νατάσα Καλογρίδη. 

 

Η συνεργασία των τριών γραφείων 

Το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, το οποίο έχει χειριστεί πλήθος σοβαρών υποθέσεων, ξεκινά συνεργασία με τα δικηγορικά γραφεία των Νικόλαου Γερασίμου και Γιάννη Μαρακάκη.

Μία συνεργασία που κατά πολλούς μεταφράζεται  ως η διάδοχη κατάσταση ενός δικηγορικού γραφείου. Ξεκίνησε την λειτουργία του το 1910 από τον Κωνσταντίνο Λυκουρέζο, αναφέρει το iefeimerida.gr, πέρασε στη συνέχεια στον γιο του Παυσανία  για να καταλήξει στα χέρια του εγγονού του, Αλέξανδρου.

Τα τρία δικηγορικά γραφεία ενώνουν τις δυνάμεις τους, κρατώντας ωστόσο την αυτονομία τους. Κάθε γραφείο θα διατηρήσει την αυτοτέλειά του, αλλά αναλόγως με την υπόθεση θα συνθέτουν μια… ομάδα και από τα τρία γραφεία που θα τη χειριστεί.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνεχίζει να διατηρεί το γραφείο του στο Κολωνάκι, ο Γιάννης Μαρακάκης σε Κολωνάκι και Καλλιθέα και ο Νίκος Γερασίμου στον Πειραιά και ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλο αναλόγως την υπόθεση.