Μadonna VS Lady Gaga: τι συνέβη μεταξύ τους;

11 Δεκεμβρίου 2018 13:38

«Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά να πιστέψει ένας και να τα αλλάξει όλα». Από την άλλη, «αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, που πιστεύουν σε σένα, θυμάμαι μόνο το ένα που είπε ότι δεν του άρεσε. »

Μια ατάκα της Lady Gaga κι έγινε ο χαμός μ’ εκείνη και την… προκάτοχό της, τη Madonna. (Πολλοί, με το που έσκασε, χρόνια πριν, η Gaga με τα «τερατάκια» της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα τη χαρακτήρισαν «διάδοχο της Madonna») .

Ο λόγος, ότι η LG επαναλαμβάνει την πρώτη φράση σε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις της στις περισσότερες από τις οποίες έχει δίπλα της τονBradley Cooperσυμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται». Αυτό λένε έχει εξοργίσει τη Madonna. Θεωρεί ότι αντιγράφει τη φράση της: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που είπε ότι δεν του άρεσε». Έτσι είναι βεβαίως -ηλίου φαεινότερο- η LG, όμως, δεν χαμπαριάζει.  Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα η βασίλισσα της pop απάντησε με όχι και τόσο κομψό τρόπο μέσω social media:  “Μην τα βάζεις μαζί μου τη Δευτέρα”.

Τι κατάλαβε η ξανθιά εκκεντρική – και ατάλαντη Lady Gaga; Τίποτε. Συνέχισε κανονικά το παιχνιδάκι της. Ε, είναι και η «βασίλισσα» να μην τα «πάρει» μαζί της ; Όχι πείτε μου. Δηλαδή, φρέσκο κορίτσι (λέμε τώρα), ούτε ένα τόσο δα δικό της μοτάκι δεν έχει να παρουσιάσει;