Μάγδα Τσαγγάνη για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Λυπάμαι που τους βλέπω με χειροπέδες»

14 Μαΐου 2022 13:44

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τις πόρτες που της άνοιξε η σειρά Σαββατογεννημένες.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκεται προφυλακισμένος ύστερα από τις μηνύσεις για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

«Λυπάμαι να βλέπω ηθοποιούς που αγαπάω, τον έναν με χειροπέδες, τον άλλον… Λέω, “αυτό που βλέπω τώρα το βλέπω; Είναι αλήθεια; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια”. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου. Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου αλλά και το πιο φρικτό επάγγελμα είναι αυτό του ηθοποιού. Εάν γεννιόμουν ξανά θα γινόμουν το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Τόσο άγχος και αγωνία συνάντησα, όχι άλλο. Τον καρκίνο τον έβγαλα από το άγχος.

Μετά τις “Σαββατογενννημένες” πήρα το αίμα μου πίσω, υπήρχαν επιχειρηματίες που μου έλεγαν ότι δεν έχουν θέση για μένα στον θίασό τους. Μετά, τους έλεγα ότι δεν θέλω εγώ! Βεβαίως χτυπάει το τηλέφωνο τώρα, αλλά δεν θέλω. Φοβάμαι ότι θα ξαναβγάλω καρκίνο από το άγχος».