Μαγεύει η Σοφίνα Λαζαράκη τους followers

Δημοσιεύθηκε: 21/09/2020 22:00
Μαγεύει η Σοφίνα Λαζαράκη τους followers

Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι η 23χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό μέσα από τη συμμετοχή της στο X-Factor, ως μέλος του συγκροτήματος NMA, ενώ το 2017 την είδαμε στη μικρή οθόνη, στην τηλεοπτική σειρά Παρθένα Ζωή του Ant1.

Τα τελαυταία χρόνια, η Σοφίνα έχει αφιερωθεί στον χορό. Η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ζει μόνιμα στην Ισπανία, για να κυνηγήσει μια καριέρα στον χορό, ενώ διατηρεί δεσμό με τον κούκλο Ισπανό Χοσουέ Ουγιάτε, γνωστός χορευτής και γιος διάσημου χορογράφου.

Η Σοφίνα Λαζαράκη, λοιπόν, αποτελεί καλλιτεχνική φύση, κάτι που φαίνεται και από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι ιδιαίτερες και αποπνέουν μια αισθητική που παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις λοιπόν, η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στη θάλασσα. Το κάδρο θυμίζει Helmut Newton και είναι μεν σέξι, αλλά παράλληλα καλαίσθητο και κομψό. Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά like από τους followers της, καθώς και πολλά σχόλια με το χαρακτηριστικό emoji της φλόγας!

View this post on Instagram

A post shared by Σοφίναα (@sofina_lazaraki) on

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT