Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Κολάζει με τις τελευταίες φωτογραφίες της!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Σεπτεμβρίου 2022 09:00

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εξακολουθεί να βρίσκεται σε διακοπές και παράλληλα αναστατώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις πόζες της!

Η η γνωστή DJ και ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου απολαμβάνει τα μπάνια της, τη θάλασσα, τον ήλιο και τις παραλίες.

Η Χαραλαμπίδου δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την παραλία Περίσσα στη Σαντορίνη.

Σε αυτές φοράει μαύρο μπικίνι, το οποίο, όπως και οποιοδήποτε σχεδόν ύφασμα, χάνεται στα oπίσθια της.

Ακουμπά τα χέρια μπροστά σε ένα κάγκελο, έχει σηκωμένα τα πόδια της ώστε να ανασηκωθούν ακόμα περισσότερο οι γλουτοί και να φανούν τα άκρα της πιο μακριά.

Η Χαραλαμπίδου εικονίζεται να κοιτάει ανέμελη το ηλιοβασίλεμα.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ακουμπάει με τα oπίσθια και κάθεται στο κάγκελο!

Η Χαραλαμπίδου είναι γνωστή για την αγάπη της στη μουσική και τη ραδιοφωνική της πορεία όπως και για τους ολοστρόγγυλους γλουτούς της.

Σε αναρίθμητα εξώφυλλα σε περιοδικά έχει ποζάρει η ραδιοφωνική παραγωγός τονίζοντας το… ευαίσθητο σημείο της προκαλώντας εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Άλλωστε και η ίδια όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κρύψει ποτέ τα δυνατά της σημεία και πλέον στα social media φωτογραφίζεται κυρίως με την…πίσω όψη του φεγγαριού κερδίζοντας χιλιάδες like!

Η Χαραλαμπίδου ξάπλωσε στο κρεβάτι του δερματολόγου της μπρούμυτα και αποκάλυψε στις followers της την ενέσιμη θεραπεία που κάνει στους γλουτούς για να τους διατηρεί ψηλά και στρογγυλούς.

Φυσικά, η εικόνα της έγινε γρήγορα viral με τις γυναίκες να τη ρωτούν πώς καταφέρνει και διατηρεί τις τέλειες αναλογίες.

Η ίδια για τις ανάγκες της θεραπείας της φόρεσε ένα ολόσωμο κορμάκι κατέβασε τη φόρμα της, πήρε το κινητό ανά χείρας μαζί με τον γιατρό της Μάνο Δημονίτσα, τα είπαν όλα στις θαυμάστριές της.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε που την αποκαλούν τα τελευταία χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας μιας και οι δύο τους συναγωνίζονται για το ποια έχει το πιο καλλίγραμμο γλουτό!