Μάγκυ Ταμπακάκη: Ο άγνωστος γάμος, το bullying και το MasterChef

6 Φεβρουαρίου 2020 13:56

Μάγκυ

Τη Μάγκυ Ταμπακάκη, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «MasterChef», υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στα «Μεσάνυχτα». Η Μάγκυ μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία, τη χώρα που ουσιαστικά έβαλε τη μαγειρική στη ζωή της. Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της Φραντσέσκο, ήταν παντρεμένη με Έλληνα.
Αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ιταλικό, αλλά και στο ελληνικό «MasterChef» και στην απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε, επίσης, για το bullying που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια λόγω των κιλών της.
«Με το σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος στην κυριολεξία. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο. Όταν είδα τον Φραντσέσκο είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Θυμάμαι αμυδρά τη μητέρα μου γιατί την έχασα νωρίς», είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.
«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό MasterChef «πέταξα» από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας», πρόσθεσε η Μάγκυ Ταμπακάκη.
«Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν «παχύδερμο». Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας», είπε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

https://youtu.be/WttJyNp7waw