Μαγνήτισαν τα βλέμματα τα plus size μοντέλα στο catwalk της Donatella Versace

28 Σεπτεμβρίου 2020 14:00

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου συνεχίζεται με τους οίκους μόδας και τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά show αυτή τη χρονιά, ήταν αυτό του οίκου Versace, που θύμιζε μια Χαμένη Ατλαντίδα με τα μοντέλα να περπατούν σε ένα σκηνικό γεμάτο από ρωμαϊκούς κίονες και αγάλματα του Ποσειδώνα και της Μέδουσας.

Η Donatella Versace πήρε την απόφαση να συμπεριλάβει για πρώτη φορά τρία plus size μοντέλα στο catwalk της και οι εικόνες είναι μοναδικές. Πιο συγκεκριμένα, η Jill Kortleve, η Precious Lee και η Alva Claire που περπάτησαν στην πασαρέλα και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις δημιουργίες του οίκου.

View this post on Instagram

VERSACE SS21 !!!! I’m so emotional writing this, to walk for the iconic Versace has always been a huge dream of mine!! I am so proud of @preciousleexoxo @jilla.tequila and myself we made history with this and I will never forget how I feel right now! This moment is for all of us!!! I’m full of love!! Thank you so much @pg_dmcasting @samuel_ellis @versace @donatella_versace and my sweet @kjeldgaard1 ❤️

A post shared by ALVA (@alvaclaire) on