Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου»

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2023 12:10

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ηλικία 76 ετών.

Όπως είπε η ηθοποιός, δεν αντέχει με τόσες απώλειες γύρω της και λυπάται φοβερά για όσα συμβαίνουν.

«Τυχερός μες την ατυχία του, με την ανακοπή. Έχω πάθει απλώς σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο. Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί με το θανατικό. Λυπάμαι φοβερά, δεν αντέχω άλλο. Ο ένας καταπίνει τον άλλον».

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο αρραβώνας με τον Μπάρκουλη, ο Κούρκουλος και η τελευταία της επιθυμία

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή ενώ αποκαλύπτει την τελευταία της επιθυμία.

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί – Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος»

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, πεθαίνω. Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αποκάλυψη για την κακοποίηση

Μιλώντας για την περίοδο που υπήρξε με κακοποιητικό σύντροφο, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε την επικοινωνία της με τον Κούρκουλο: «Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το “Δεν σε αντέχω”. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα “Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Ήρθε με τη μηχανή, “καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά.

Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε “Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”».

Για την περιπέτεια με την υγεία της είπε: «Δημοσίευσα φωτογραφία μου από την περίοδο που ήμουν κατάκοιτη με παραπάνω κιλά για λόγους ηθικής και προσφοράς. Ήμουν τέρας, 128 κιλά, ήμουν καθισμένη σε μια πολύ ωραία πολυθρόνα με πολύ ωραία φουστάνι. Έδειξα αυτή τη φωτογραφία για ανθρώπους που είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα, όπως κι εγώ και είχαν χάσει τον εαυτό τους. Ήθελα να τους πω: Προσπαθήστε, εγώ προσπάθησα και το νίκησα», απάντησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για την τελευταία της επιθυμία η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε: «Δεν με φοβίζει καθόλου ο θάνατος. Έχω και μια περιέργεια για το τι θα δω αν φύγω από εδώ. Η επιθυμία μου είναι να με κάψουν – Δε θέλω την σήψη και τα σκουλήκια».