Μαίρη Χρονοπούλου: «Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό»

25 Μαρτίου 2022 09:50

Μαίρη Χρονοπούλου: «Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό»

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συνέντευξη όπου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στον Νίκο Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω. Αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια με την πορεία της υγείας της, αλλά και στην ταραχώδη ζωή και την μεγάλη καριέρα.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό».

Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ μετά το τροχαίο που είχε

«Η ζωή μου ήταν ένα θρίλερ κανονικό, δεν θα πεις τίποτα. Μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια με το τροχαίο ατύχημα, πήρα φωτιά και μετά ήρθε το πρόβλημα στα μάτια μου. Όλα μαζί. Πέρασα πολλά. Ίσως έπρεπε να πληρώσω το τίμημα. Ο Θεός μου έδωσε πολλά και μου τα έπαιρνε λίγα λίγα πίσω.

Κατάφερα να σηκωθώ ξανά με πολύ αγώνα και έναν καλό φυσικοθεραπευτή, έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ πλησιάζοντας με πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά. Με έμαθε ξανά να γελάω, να στέκομαι όρθια και να περπατάω. Του τα χρωστάω όλα. Δεν το πίστευα καν ότι θα συμβεί αυτό. αλλά έγινε χάρη σε αυτόν. Να είσαι καλά, Κώστα, σε ευχαριστώ».«Πολλοί μου είπαν ότι έκανα άσχημα που ανέβασα εκείνη την απαίσια φωτογραφία μου, χοντρή και παράλυτη. Δεν νομίζω όμως ότι έκανα άσχημα. Ήταν ένα καλό μήνυμα»

Δεν αντέχει την παραβατικότητα

«Οι Έλληνες με διασκεδάζουν αφάνταστα σαν ράτσα. Αλλάζουν τα πάντα. Ένα πράγμα δεν αλλάζουν, την ομάδα που αγάπησαν σαν παιδάκια. Δεν μου αρέσει η παρεμβατικότητα των Ελλήνων. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ζευγαρώνουμε και αρχίζει η παρέμβαση στον χαρακτήρα του άλλου. Αυτό με αρρωσταίνει.

Είμαστε τραγικά παρεμβατικοί στη σχέση μας. Εγώ ήμουν ένα κανονικό, ηλίθια συναισθηματικό άτομο, τρυφερό, γύρευα ένα άγγιγμα ψυχής και όλοι νόμιζαν ότι ήμουν η γυναίκα θηρίο. Η εικόνα μου στις ταινίες μου έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή. Με μάχονταν, με πολεμούσαν. Τα τελευταία 26 χρόνια η προσωπική μου ζωή ήταν μηδενική. Ίσως τώρα τελευταία να μου λείπει ένας σύντροφος. Όλα αυτά τα χρόνια μου ήταν και απωθητική η ιδέα. Τώρα όμως μπορεί να θέλω. Είναι πολλή η μοναξιά». Σχολίασε για την προσωπική της ζωή.

Ο γάμος της ήταν πολύ σύντομος

«Θα μπορούσα να έχω κάνει μια καλύτερη επιλογή. Το ισοζύγιο της προσωπικής ζωής και της καριέρας μπάταρε. Οι άνδρες δεν ανέχονται μια γυναίκα επιτυχημένη και οικονομικά ανεξάρτητη.

Δεν διάλεγα ίσως και τους πιο δυναμικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν ξέρω τι φταίει. Θα φταίω εγώ. Ίσως να τρόμαζε η λάθος εντύπωση.Είμαι μια γυναίκα που της αρέσει να μαγειρεύει, να είμαι θηλυκό. Δεν το πιστεύανε». Είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

https://youtu.be/t5AoODbvRXY