Μαίρη Κατράντζου: Το επίσημο άλμπουμ από τη βάφτιση του γιού της

Συντάκτης: Newsroom

16 Σεπτεμβρίου 2022 20:12

Η Μαίρη Κατράντζου και ο σύζυγός της, Μάριος Πολίτης, βάφτισαν στις 31 Αυγούστου  τον γιο τους, στις Σπέτσες.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και η οικογένειά της μπορεί να τέλεσαν τη βάφτιση σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως, οι καλεσμένοι τους ήταν λίγοι και λαμπεροί!

Η σχεδιάστρια επέλεξε τις Σπέτσες καθώς εκεί βρίσκεται και το σπίτι των γονιών της, Βλάση Κατράντζου και Κατερίνας Γκούμα Κατράντζου ενώ ο μικρούλης πήρε το όνομα Μιχαήλ.

Οι νονοί του ήταν 4 καλοί φίλοι της σχεδιάστριας και συγκεκριμένα η Ευγενία Νιάρχου, η Μαρί Σαντάλ, ο σύζυγός της Παύλος και η Σαμπίν Γκέτι, η οποία είναι Λιβανοαιγύπτια σχεδιάστρια κοσμημάτων και Editor at Large στο περιοδικό Tatler που ειδικεύεται σε βασιλικά θέματα.

Το απόγευμα άρχισαν να εμφανίζονται στα social media οι πρώτες φωτογραφίες από το Μυστήριο ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο.

Η Μαρί-Σαντάλ ήταν ντυμένη στα ροζ, η Ευγενία Νιάρχου στα μπλε και η Σαμπίν Γκετί στα κίτρινα. Το μυστήριο τελέστηκε σε κλίμα πλήρους κατάνυξης και σεβασμού. Οι γονείς της Μαίρης, οι επιχειρηματίες Βλάσσης και Κατερίνα Κατράντζου, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι, όπως και ο πατέρας του Μάριου, Μιχάλης Πολίτης, επιφανής γιατρός του οποίου το όνομα πήρε το αγοράκι του ευτυχισμένου ζευγαριού.
Ο Παύλος διάβασε με άνεση το πατροπαράδοτο «Πιστεύω», ενώ η Ευγενία Νιάρχου ήταν εκείνη που πήρε τα λαδόπανα για να κρατήσει το μωρό. Ο μικρός Μιχάλης θα έχει πλέον δύο σταυρούς: έναν σχεδιασμένο από την Ευγενία Νιάρχου και έναν δώρο από τον πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί-Σαντάλ. Οσο για τα βαφτιστικά του, αυτά τα σχεδίασε η εθνολόγος Βιργινία Ματσέλη σε στενή συνεργασία με τη μαμά του: διαθέτουν χειροποίητο κέντημα και ραφή και παραπέμπουν σε βαφτιστικά εποχής, ενώ τα κουμπιά στο πουκάμισο φιλοτεχνήθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη / ΝΗ.Μ.Α.

Μάλιστα ο μικρός έχει δυο σταυρούς. Ένας λευκόχρυσος από τη Μαρί-Σαντάλ και τον Παύλο και ένας χρυσός από την Ευγενία Νιάρχου, τον οποίο σχεδίασε η ίδια.

tel catalogue new