Μαίρη Μηλιαρέση: «Νιώθω ενοχές και τύψεις για το διαζύγιο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Ιουλίου 2022 19:05

Άσχημα απέναντι στο παιδί της αισθάνεται η Μαίρη Μηλιαρέση λόγω του διαζυγίου που πήρε εντούτοις η επιλογή αυτή αποτέλεσε «μονόδρομο» για την ίδια.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση εξήγησε πως το διαζύγιο ήταν η μόνη λύση για εκείνη, όμως σίγουρα νιώθει άσχημα απέναντι στο παιδί της.

«Δεν μπορούσε να μη γίνει, δυστυχώς. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη εμπειρία ένα διαζύγιο, ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση αλλά δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά.

Νιώθω ενοχές και τύψεις που το πέρασε όλο αυτό το παιδί αλλά δεν γινόταν αλλιώς, δεν μπορούσαμε να συμβιώσουμε, οπότε θα ήταν χειρότερο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον έρωτα και το πώς έχει επηρεάσει τη ζωή της. «Έχω ερωτευτεί πολύ, κεραυνοβόλα. Έτσι κεραυνοβόλα όπως ερωτεύτηκα, έτσι έγινε κι ο γάμος, έτσι κεραυνοβόλα έγινε κι ο χωρισμός.

Έχω αγαπήσει κι έχω αγαπηθεί πολύ. Δεν έχω απωθημένα», εξήγησε.

Όσο για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο, δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου, γιατί κάνω τόσα πολλά πράγματα, που δεν έχω αφήσει χρόνο για κάποια σχέση.

Αν είναι να έρθει βέβαια, είναι ευπρόσδεκτη. Είμαι πολύ ήρεμη ωστόσο και δεν είναι κάτι που αποζητώ σε αυτή τη φάση.

Όταν έχεις περάσει από σχέσεις που δεν εξελίχθηκαν καλά, έρχεται η ώρα που λες ‘καλύτερα μόνη μου’».

Από εκεί και πέρα, η παρουσιάστρια μίλησε παλαιότερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μητρότητα κι εξήγησε πώς τη συνδύασε με την καριέρα της στην τηλεόραση.

«Υπήρχε ένας τσιλιαδόρος στην πόρτα του καμαρινιού μου κι όποτε άκουγε το μωρό να κλαίει, σφύριζε σε έναν άλλο τσιλιαδόρο που είχα στο πλατό.

Ερχόταν τότε, σε ένα σημείο, πίσω από τον κόσμο και μου έκανε νοήματα.

Έλεγα ‘στοπ’, έβγαζα το μικρόφωνο, πήγαινα στο καμαρίνι, θήλαζα το μωρό μου, ηρεμούσε και γυρνούσα ξανά», είπε χαρακτηριστικά η Μηλιαρέση.