Μαίρη Μηνά: «Η τηλεοπτική εμπειρία, πάρα πολύ πλούσια από πολλές απόψεις. τρομακτική κάποιες φορές»

31 Αυγούστου 2021 19:15

Μαίρη Μηνά: «Η τηλεοπτική εμπειρία, πάρα πολύ πλούσια από πολλές απόψεις. τρομακτική κάποιες φορές»

Η Μαίρη Μηνά μίλησε στην εκπομπή Alpha παντού για την τηλεοπτική της εμπειρία από τη σειρά Αγγελική. Αποκάλυψε πως το να γίνει ηθοποιός δεν ήταν ο αρχικός στόχος της, αλλά προέκυψε από τις σπουδές της και την ασχολία της με την δραματοθεραπεία.

Μαίρη Μηνά: «Η τηλεοπτική εμπειρία, πάρα πολύ πλούσια από πολλές απόψεις. τρομακτική κάποιες φορές».

«Ήταν μια πολύ έντονη η τηλεοπτική εμπειρία, πάρα πολύ πλούσια από πολλές απόψεις. τρομακτική κάποιες φορές και άλλες φορές σκέτη ευλογία. Είχε από όλα τα συστατικά».

«Ένα πολύ ισχυρό δώρο που μου έδωσε αυτή η εμπειρία ήταν να μην παίρνουμε τα πράγματα και τόσο σοβαρά και να βουτάμε στις ευκαιρίες που μας δίνονται». Είπε η Μαίρη Μηνά στην Βίκυ Χατζή.

«Οι γονείς μου έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχω πάρει πολλά από τα ωραία τους στοιχεία, αλλά και από τα άσχημα τους, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό».

«Ανακάλυψα το θέατρο λίγο από σπόντα. Αυτό που αναζητούσα ουσιαστικά ήταν να δω ποια είναι η θεατρική λειτουργία και γενικά η λειτουργία μιας ομάδας. Είχα σπουδάσει κοινωνική λειτουργός και ήθελα να ασχοληθώ με τη δραματοθεραπεία. Διάλεξα την πρώτη μου σπουδή εκεί που με καλούσε η φύση μου, στο να ασχολούμαι με τον άνθρωπο. Αυτό με κέντριζε και αυτό με ερέθιζε».