Μαίρη Ραζή: «Έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία – Είμαι λουσμένη με αυτή»

28 Απριλίου 2022 16:53

Μαίρη Ραζή: «Έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία - Είμαι λουσμένη με αυτή»

Η Μαίρη Ραζή έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μίλησε για την αδικία και την αχαριστία που έχει εισπράξει στην καριέρα της.

Μαίρη Ραζή: «Έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία – Είμαι λουσμένη με αυτή»

Έχετε νιώσει να αδικείστε από τον χώρο;

Θα στο πω όπως το νιώθω. Το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, αλλά δικό τους. Δεν μου αρέσει να λέω ότι αδικήθηκα. Τα διαπιστευτήριά μου εγώ τα έχω, εκείνοι αδίκησαν τους εαυτούς τους, αφού δεν με σκέφτηκαν. Το σίγουρο είναι πως δεν θα αλλάξω τη στάση ζωής μου για να αρέσω. Έτσι λειτουργώ, με χαμηλούς τόνους. Έχω τη θεατρική μου πορεία, έχω κάνει ενενήντα έργα.

Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι παίζουν μόνο θέατρο και δεν κάνουν τηλεόραση. Φυσικά θα μπορούσα να εκφράσω μια πίκρα, ένα παράπονο, αλλά επειδή δεν ανήκουν στον χώρο τον συναισθημάτων μου να νιώθω έτσι, δεν θα το κάνω. Υπό έννοια φυσικά και έχω αδικηθεί, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Τι μου λείπει και δεν δουλεύω αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση; Δεν το καταλαβαίνω.

Εισπράξατε αχαριστία από ανθρώπους που βοηθήσατε;

Έχω εισπράξει μεγάλη αχαριστία. Για την ακρίβεια, είμαι λουσμένη με αυτή. Ωστόσο έχω λάβει και πολλή αγάπη και έχω ισορροπία στη ζωή μου. Δεν θέλω να παραπονιέμαι. Όλοι οι ηθοποιοί με φωνάζουν Μαιρούλα. Τι άλλο να ζητήσω;