Μαίρη Συνατσάκη: Άγριο ξέσπασμα κατά του Ηλία Ψινάκη «Δεν είναι πια 1992»

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 10:30

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε ακόμη μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της - Το απόλυτο wolf cut της σεζόν!

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για την απίστευτη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη στον τηλεοπτικό αέρα του Χ-factor που με μία κίνηση αποκάλυψε το στήθος της Κατερίνας Λιόλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Αρκετοί είναι εκείνοι που επέκριναν την απρεπή αλλά και σεξιστική κίνηση του manager ο οποίος προσπάθησε δύο φορές να αποκαλύψει το στήθος της Κατερίνας Λιόλιου φέρνοντας την τραγουδίστρια σε φοβερά δύσκολη θέση στον αέρα του talent show.

Μάλιστα μέσα από ανάρτηση της τα social media Μαίρη Συνατσάκη ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί για την όλη συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη και για ακόμα μία φορά καταφέρθηκε εναντίον του γράφοντας

«Τα “με αγάπη” σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα, καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992».

Μαίρη Συνατσάκη: Άγριο ξέσπασμα κατά του Ηλία Ψινάκη «Δεν είναι πια 1992»