Μαίρη Συνατσάκη: «Είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Σεπτεμβρίου 2022 11:00

Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει μητέρα, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι πιο προσεκτικοί στα μηνύματα που της στέλνουν στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η γνωστή influencer Μαίρη Συνατσάκη διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με τους ακολούθους της στο Instagram.

Στην τελευταία της επικοινωνία μαζί τους, αναφέρθηκε σε μηνύματα που δέχεται σχετικά με μητέρες που αντιμετωπίζουν δύσκολους τοκετούς, παιδιά με προβλήματα υγείας και άλλα παρόμοια ζητήματα.

Όπως εξήγησε, όλα αυτά προκαλούν άγχος σε μια εγκυμονούσα. Εξήγησε στους followers πως εκτιμά το γεγονός ότι μοιράζονται μαζί της τις ιστορίες τους, όμως πολλές από αυτές της προκαλούν αγωνία και προτιμά να μη τις διαβάζει τώρα.

Η Συνατσάκη είπε μεταξύ άλλων: «Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή δεν κάνω κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ. Δεν ισχύει για πάντα, αλλά μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και να είναι όλα καλά. Να μην έχω αυτή την αγωνία και το άγχος.

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα, αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους και θέματα υγείας αυτή τη στιγμή.

Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης.

Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με εμένα, δεν με απασχολούν καν.

Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα.

Για κάποιον λόγο, νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι, γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καν στην πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου… Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, ‘δεν υπάρχουν αυτά;’. Υπάρχουν.

Απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία… Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτήν τη φάση».