Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

Συντάκτης: Newsroom

11 Δεκεμβρίου 2022 14:18

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη! Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

«Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Ο Ίαν Στρατής συγκινήθηκε πάρα πολύ, περισσότερο εκείνος από τη Μαίρη. Στη Μαίρη δώσαμε το μωρό αμέσως. Οι πρώτες στιγμές είναι ιδιαίτερα χαρούμενες. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης» αποκάλυψε ο γυναικολόγος της, Θάνος Παράσχος στο «Πρωινό».

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε στον λογαριασμό της στο instagram την πρώτη ανάρτηση με την κόρη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε:

«Βγήκαμε απο το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές.

Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)