Μαίρη Συνατσάκη: η πρώτη αντίδραση μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Συντάκτης: Newsroom

3 Αυγούστου 2022 11:00

Μαίρη Συνατσάκη: η πρώτη αντίδραση μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Μαίρη Συνατσάκη άρχισε και πάλι να δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη στα βίντεο που ανήρτησε φαινότα αρκετά αμήχανη κοιτώντας την κάμερά της. Και το δήλωσε αυτό στους ακολούθους της. Το διάστημα αυτό το περνά με τον Ίαν Στρατή λίγο περίεργα. Αφού ναι μεν πάντα υπήρχε δημοσιότητα στη ζωή τους, αλλά τώρα πήρε πιο μεγάλες διαστάσεις από ότι θα περίμεναν.

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω». Ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη στα Instagram Stories της.

 

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια.

Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.
Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.