Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: διακοπές στην Κρήτη – Δείτε ποιον συνάντησαν εκεί (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 11:26

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: διακοπές στην Κρήτη - Δείτε ποιον συνάντησαν εκεί (φωτογραφίες)

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Κρήτη χαλαρώνοντας από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα

Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδάκι και αυτή είναι μα από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να περάσουν τις διακοπές του Αυγούστου. Συγκεκριμένα βρίσκονται στο Λασίθι. Από το οποίο και θα επισκέπτονται και τα υπόλοιπα όμορφα μέρη του νησιού.

Αφού επικοινώνησαν με τα μέσα ενημέρωσης και τους followers τους στο Instagram το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης, αποφάσισαν να φύγουν για μερικές ημέρες από την πρωτεύουσα. Στην παρέα τους βρίσκεται και ο γνωστός YouTuber, Fipster. Ενώ συνάντησαν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στην παραλία που βρίσκεται στην Κρήτη αρκετές ημέρες κάνοντας θαλάσσια σπορ.

 

 

Ο Ίαν Στρατής έκανε μια δημοσίευση μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο συγκρίνοντας την δική του «κοιλιά του μπαμπά», με τους κοιλιακούς φέτες του Κωνσταντίνου Βαασάλου.

«Μόνο μέσα από σκληρή δουλειά με τα όρια του σώματος σου μπορείς να φτάσεις στο ιδανικό αποτέλεσμα. Μην τα παρατάς. Μπορεί να στερήθηκα πολλά πράγματα όμως η εικόνα μου στον καθρέφτη με δικαιώνει καθημερινά. Και να θυμάσαι! Don’t wish for a great body. Work for it». Έγραψε με χιούμορ ο Ίαν Στρατής ποζάροντας δίπλα από το γυμνασμένο κορμί του Κωνσταντίνου Βασάλου. Ενώ η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη έσπευσε να σχολιάσει πως την έπεισε και θα ακολουθήσει το παράδειγμά του.