Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Οι τελευταίες προετοιμασίες πριν από την άφιξη του «πελαργού»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Νοεμβρίου 2022 11:45

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περιμένουν πώς και πώς την έλευση στον κόσμο του παιδιού τους, η οποία αναμένεται σε λίγες εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη και ο τραγουδοποιός Ίαν Στρατής έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ημέρα που θα κρατήσουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Σε μερικές εβδομάδες από τώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real». η ζωή τους θα αλλάξει οριστικά και τα δυόμισι χρόνια της σχέσης τους θα αποκτήσουν ένα διαφορετικό, πιο ουσιαστικό νόημα.

Η Συνατσάκη διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και το απολαμβάνει. Οι πρώτοι μήνες της κύησης υπήρξαν πιο απαιτητικοί, με πολλές ναυτίες και αναμενόμενες λιγούρες.

«Δεν έχω αγχωθεί με το θέμα του βάρους. Δεν θέλω να ζυγίζομαι. Ήθελα να φουσκώσει η κοιλιά μου, να δω αυτή την αλλαγή. Δεν εστιάζω σε αυτό», είχε δηλώσει η μέλλουσα μητέρα, που δεν πρόκειται να αποκαλύψει το φύλο του μωρού πριν από τη γέννα.

Η προετοιμασία του παιδικού δωματίου προχωρά με μεγάλη προσοχή και χωρίς βιασύνη. Οι δυο τους, άλλωστε, δεν έχουν κάνει πολλές αλλαγές, αφού συγκατοικούν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι από τους πρώτους μήνες της σχέσης. Όλα εξελίχθηκαν φυσικά και αβίαστα μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένης και της κοινής επιθυμίας τους να γίνουν γονείς.

«Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία», είπε πρόσφατα η Συνατσάκη σε συνέντευξή της.

Οι δυο τους έχουν ήδη συμφωνήσει ότι η νονά του παιδιού θα είναι η στενή φίλη της πρώτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Με καρτερικότητα και πανέτοιμοι να δώσουν απεριόριστη αγάπη, ο Στρατής και η Συνατσάκη περιμένουν τη στιγμή που θα διηγούνται στο παιδί τους τη συνεργασία τους που έμελλε να τους φέρει πιο κοντά κατά τη μεταγλώττιση της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Έβερεστ».