Μαίρη Συνατσάκη: Το «ευχαριστώ» για τις ευχές που δέχτηκε στη γιορτή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 10:45

Αμέτρητες ευχές δέχθηκε τον Δεκαπενταύγουστο η Μαίρη Συνατσάκη καθώς είχε την ονομαστική της εορτή και ευχαρίστησε εκείνους που τη σκέφτηκαν.

Η παρουσιάστρια και influencer Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κρήτη.

Κάθεται σε βάρκα και ποζάρει με το μπικίνι της και ένα ανοιχτό λευκό πουκάμισο, που αποκαλύπτει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Για ποιες από όλες τις ευχές να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω… αλλά στέλνω όλη την καλοσύνη πίσω σε όλους σας!

Χρόνια πολλά σε ολάκερη την χώρα και έξτρα ευχαριστώ που με κάνετε να γιορτάζω δυο φορές τον χρόνο».

Η περίοδος αυτή είναι ξεχωριστή για τη Συνατσάκη καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή.

Πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση γράφοντας τα ακόλουθα στο Instagram: «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της.

Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε.

Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.

Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου.

Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου.

Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».