Μαίρη Συνατσάκη: το παραδέχθηκε για τον Ίαν Στρατή! Οι αποκαλύψεις της στο instagram

1 Μαΐου 2021 09:15

Μαίρη Συνατσάκη: το παραδέχθηκε για τον Ίαν Στρατή! Οι αποκαλύψεις της στο instagram

Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Αν και επισήμως δεν το έχουν επιβεβαιώσει φαίνεται ξεκάθαρα πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Η Συνατσάκη στο τελευταίο της βίντεο είχε πει σχετικά με την προσωπική της ζωή: “Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα. Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;”.

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: είναι ή όχι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz; Όλη η αλήθεια

Τώρα λοιπόν διοργάνωσε ένα Q&A για να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσω Instagram. Όταν λοιπόν ένας follower της ζήτησε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την ωραιότερη φάση της ζωής της, εκείνη έδωσε μια απάντηση όλο νόημα

“Τώρα! Τώρα είναι η ωραιότερη φάση της ζωής μου! Παρά την τρέλα που επικρατεί, το στρες μου που είναι στα χειρότερα του, την κλεισούρα, όλα τέλος πάντων νιώθω την περισσότερη ευγνωμοσύνη που έχω αισθανθεί ποτέ για όσα ΟΝΤΩΣ έχω σε αυτή τη φάση. Και είναι όλα άνθρωποι και συναισθήματα”.