Μαίρη Βιδάλη: Το σκηνικό με τη σύζυγο του Γιώργου Βασιλείου

19 Ιανουαρίου 2020 14:37

Βιδάλη

Για την εποχή που έπαιζε στο «Καλημέρα Ζωή» μίλησε η Μαίρη Βιδάλη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τη σύζυγο του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου.
Την τηλεόραση πώς τη βλέπετε σήμερα;
Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι επιστρέφει η μυθοπλασία. Περάσαμε θα έλεγα μια δεκαπενταετία που οι σκηνοθέτες λέγανε μην παίζεις, μη συγκινείσαι, μην εκφράζεσαι, ρίχ’ τα. Χαίρομαι που βλέπω σήμερα αξιόλογες σειρές, όπως είναι το «Κόκκινο Ποτάμι» και οι «Άγριες Μέλισσες», στις οποίες θα ήθελα να έπαιζα.
Στο παρελθόν είχατε παίξει για εννέα ολόκληρα χρόνια στο «Καλημέρα Ζωή». Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;
Την κούρασή μου, την αγάπη του κόσμου, αλλά και την πίστη που είχα ότι πραγματικά περνάμε κάποια ουσιαστικά κοινωνικά μηνύματα μέσα από τα επεισόδια που παίζαμε.
Σας έρχεται στο νου κάποιο ευτράπελο που συνέβη τότε και έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη σας;
Θυμάμαι κάποια στιγμή που συναντήθηκα με τη γυναίκα του αξέχαστου Γιώργου Βασιλείου, η οποία μου είπε «Μαίρη μου, τι κάνει ο Γιώργος;». Ήμασταν τόσες ώρες μαζί στα γυρίσματα, μαζί τρώγαμε, μια χρονιά παίζαμε παράλληλα και στο θέατρο, που ρωτούσε εμένα να μάθει τι κάνει ο σύζυγός της. Και σημειωτέον ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.