Μάκης Καψάλης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Μαρτίου 2023 17:00

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο τραγουδιστής, Μάκης Καψάλης καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο τραγουδιστής Μάκης Καψάλης αποκάλυψε ότι υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο ερμηνευτής του τραγουδιού «Δε θέλω να σε ξαναδώ», ενημέρωσε τους θαυμαστές τους για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, δημοσιεύοντας φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.

Πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αγαπημένα φιλαράκια. Ο Θεός μου χάρισε τη ζωή, διότι έχω ακόμα να δώσω χαρά, θετική ενέργεια και αγάπη.

Επειδή όλοι με ρωτάνε και ευχαριστώ για την αγάπη τους. Έπαθα έμφραγμα μυοκαρδίου, έκανα επέμβαση και τώρα με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών – νοσηλευτών αναρρώνω. Όλα καλά.

Να ‘κρατάτε γερά’ και να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου όλους για το τόσο ενδιαφέρον που δεν το περίμενα. Σ’ ένα μήνα έρχομαι δυνατότερος με νέα καρδιά μεγαλύτερη, καθαρή και γεμάτη αγάπη για όλους».

Ο Καψάλης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1983, μέχρι τα έξι του μεγάλωσε στον Αμπελώνα και μετά πήγε Θεσσαλονίκη. Εδώ και χρόνια ζει στη Λάρισα, όπου και εργάζεται.

Αρχικά ήταν σερβιτόρος – μπάρμαν στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συνάντησε έναν μαέστρο που θα ξεκινούσε στην Κατερίνη στα «Αστέρια» και ο εργοδότης του, τον πρότεινε για οντισιόν, γιατί γνώριζε ότι του άρεσε να τραγουδάει και θεωρούσε ότι έχει ωραία φωνή.

Προέρχεται από μουσική οικογένεια και… κληρονόμησε την αγάπη για τη μουσική.

Ο ίδιος έχει γράψει τα κομμάτια «Έγκλημα», «Σ’ αγαπάω πάνω απ’ όλα», «Εντάξει τα λέμε», το ντουέτο με τη Μαρία Μπέλλου και άλλα πολλά.