Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε μόνο με το «Ρουκ Ζουκ» – Όσα είχε τάξει ο ANT1 στην Ζέτα και δεν υλοποιήθηκαν

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 14:30

Μακρυπούλια: Έμεινε μόνο με το «Ρουκ Ζουκ» - Όσα είχε τάξει ο ANT1 στην Ζέτα και δεν υλοποιήθηκαν

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να εμφανίστηκε για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι του «Ρουκ Ζουκ» δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπήρχε μόνο αυτό στο μυαλό της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σήμερα, άλλα είχαν συζητήσει με τον ANT1 και τελικά έγιναν μόνο τα μισά.

«Ξεκαθαρίζει ότι μόνο με το Ρουκ Ζουκ έρχεται σε αυτή τη σεζόν η Μακρυπούλια, ακουγόταν ότι θα έπαιρνε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κωμική σειρά, αλλά τελικά το σενάριο δεν προχώρησε. Τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα που είναι το μουντιάλ δε θα αλλάξει κάτι, ωστόσο είναι καταλυτικό από εκεί και πέρα και το πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού.

Η Ζέτα θέλει να κάνει και κάτι άλλο πέρα από το Ρουκ Ζουκ, υπήρχαν οι φήμες για κάποιο βραδινό show ή ένα διαφορετικό τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν προχώρησε εκείνη η ιδέα και είχε καταλήξει, αλλά ήταν πολύ ζεστές οι κουβέντες την περασμένη άνοιξη ότι θα πάρει τελικά θέση σε σίριαλ. Επειδή θεωρείται και μία από τις πιο δυνατές γυναικείες παρουσίες του σταθμού εκτός από ένα τηλεπαιχνίδι καθημερινό, μεσημεριανό είναι προφανές ότι η ίδια θα ήθελε να κάνει και κάτι άλλο. Προτιμούσε τη σειρά και όχι τόσο ένα βραδινό show όπως στην αρχή», αυτά ήταν τα λόγια που υπόθηκαν στο «Mega Καλημέρα».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!»

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αδυναμία στα ξωκλήσια και ζήτησε να μένουν πάντα ανοιχτά ώστε να μπορεί κάποιος να τα επισκέπτεται όποια ώρα το επιθυμεί.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1 και ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σειρά φωτογραφιών από την πανέμορφη Σκύρο, στην οποία φάνηκε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα έξω από ένα ξωκλήσι.

Παράλληλα, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα κλειστά ξωκλήσια που βρίσκονται στα πιο ενδιαφέροντα σημεία.

Όπως σημείωσε, μπορεί να μην κατάφερε να μπει στο εσωτερικό του (καθώς δεν ήταν ανοιχτό) παρά την μισή ώρα κουπί που έκανε για να βρεθεί στο σημείο, ωστόσο η θέα την αποζημίωσε.

Η Μακρυπούλια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της τα παρακάτω: «Αγαπώ τα ξωκλήσια που βρίσκονται πάντα στα πιο όμορφα σημεία! Όταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε στο χωριό με τους γονεiς μου, η μαμά μου συχνά πυκνά με έστελνε στην εκκλησία να ανάψω τα καντήλια και να λιβανίσω. Μου άρεσε θυμάμαι αυτή η διαδικασία και κυρίως απολάμβανα την ησυχία που έχει ένα τέτοιο μέρος χωρίς λειτουργία και κόσμο. Ένιωθα μια ασυνήθιστη γαλήνη!

Από τότε μάλλον θα μου κόλλησε και όταν βλέπω ξωκλήσι θέλω να μπω και να κάνω όλη τη διαδικασία. Έλα όμως που πλέον τα ξωκλήσια (και οι εκκλησίες) είναι κλειστά. Και καλά οι εκκλησίες να το καταλάβω. (Που δεν το καταλαβαίνω). Αλλά τα ξωκλήσια;; Γιατί; Το συγκεκριμένο είναι το ξωκλήσι του Αγίου Ερμολάου σε μια βραχονησίδα μόνο του. Στη Σκύρο! Πανέμορφο! Δυστυχώς, αν και έκανα μισή ώρα κουπί, δεν το είδα μέσα. Κάθισα όμως αρκετά έξω, γιατί είχε πανέμορφη θέα! Αυτά. Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!».

Φαίνεται πως με την άποψη της Μακρυπούλια συμφωνούν και πολυάριθμοι διαδικτυακοί φίλοι της αφού η ανάρτησή της συγκέντρωσε περισσότερα από 45.000 likes.

Πάντως, αρκετοί της απάντησαν πως τα ξωκκλήσια κλείνουν επειδή υπάρχει ο φόβος κλοπής πολύτιμων αντικειμένων που βρίσκονται στο εσωτερικό τους, όπως για παράδειγμα εικόνες.