Ένα τζάκετ για την αγάπη μου (φωτογραφίες)

15 Δεκεμβρίου 2018 13:40

Χριστούγεννα, πλην όμως τα οικονομικά σου περιθώρια είναι στενά, με αποτέλεσμα να το σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές προτού μπεις στο μαγαζί να πάρεις ένα τζάκετ για τον καλό σου;  Έχεις δίκιο, η κατάσταση είναι ανυπόφορη, δεν χρειάζεται, όμως, να καταξοδευτείς. Από την άλλη, αν έχεις κρατήσει ένα άλφα ποσό, του τύπου άνω των 200 ευρώ, σου έχω επίσης τη λύση.

Ένα τζάκετ, μπουφάν ή ημίπαλτο, όχι απαραίτητα δερμάτινο, πλέον είναι «ελλειμματικό», «λίγο» δεδομένου ότι το θερμόμετρο έχει πέσει- εκτός αν αναφερόμαστε σ’ ένα δερμάτινο μ’ επένδυση- είναι ιδανικά.  Τι έκανα, λοιπόν, γιατί σε σκέφτηκα; Έψαξα και σου βρήκα τζάκετ, σούπερ μοδάτα να διευκρινίσω, για την αγάπη σου. Από 86 έως 500 ευρώ (σ.σ. οι δύο φωτ. κάτω που ποστάρω είναι των 88 και των 89 ευρώ. Αντίστοιχα, επίσης, κομμάτια μπορείς να βρεις στο Sagiakos).

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται
΄
TIP Τα δύο επόμενα είναι by Hugo Boss. Το πρώτο θα το βρεις γύρω στα 250 ευρώ και το δεύτερο, καθώς μιλάμε για leather jacket από αρνάκι και μ’ επένδυση, κοντά στα 500 ευρώ. Ίσως και παραπάνω. Μια καλή λύση, επίσης, είναι να μπεις στο Σκρουτζ ή να ψωνίσεις με τα ίδια χρήματα -περί τα 80 ευρώ- μέσω Internet, π.χ. απ’ το stox.com.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΕΧΤRA TIP

Τα militaire, όπως το τελευταίο που ποστάρω για σένα, με τα μαγικά κουμπιά (σε άλλες περιπτώσεις και μ’ επωμίδες) εξακολουθούν να βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της «μαμάς μοδός». Το συγκεκριμένο είναι by Balmain και η τιμή του ακόμα πιο… άπιαστη απ’ ό,τι των Hugo Boss. Άσ’ το, μην στο αναφέρω και σου ‘ρθει κανένα εγκεφαλικό χρονιάρες μέρες.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Ντονατέλλα Αδάμου