Μαλλιά: Πέντε φθινοπωρινά χρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις

Συντάκτης: Newsroom

18 Οκτωβρίου 2022 17:30

Μαλλιά: Πέντε φθινοπωρινά χρώματα που αξίζει να δοκιμάσεις

Έχουμε καλωσορίσει ήδη το φθινόπωρο και μπορούμε να κάνουμε διάφορες αλλαγές πχ στην γκαρνταρόμπα μας αλλά και στην εξωτερική μας εμφάνιση πχ στα μαλλιά μας.

Και ποια γυναίκα δεν θέλει έχει όμορφα και περιποιημένα μαλλιά; Σχεδόν όλες!

Πάμε να δούμε πέντε κορυφαία χρώματα μαλλιών, που σύμφωνα με τις ειδικούς είναι πολύ τάση φέτος το φθινόπωρο.

Summer hair

Αναδείξτε το φυσικά πιο ανοιχτό χρώμα που πήραν τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο hairstylist και colorist, Adam Reed αναφέρει: «Αυτή τη σεζόν θα επικρατήσουν τα ζεστά χρώματα – με αποχρώσεις που κυμαίνονται από caramel, μέχρι φυσικά highlights από τον ήλιο. Υπάρχει μια μικρή αντίδραση σε όλα τα παστέλ χρώματα που έχουμε δει».

Βαθύ καστανό

Φέτος το φθινόπωρο οι καστανές αποχρώσεις θα είναι αρκετά σκούρες. «Θα δούμε πλούσια μαλλιά, με αποχρώσεις σχεδόν μαύρες», λέει ο George Northwood.

ACIELLE/STYLE DU MONDE

Blonde με ένα twist

Ο Northwood προβλέπει ότι το διπλά επεξεργασμένο ξανθό θα αποκτήσει μια νέα πινελιά αυτή τη σεζόν με την απόχρωση strawberry.

«Η Kelly Reilly στο Yellowstone αξίζει να αναφερθεί», αναφέρει ο Northwood. «Θα χρειαστούν τακτικά gloss για να διατηρηθεί η ζωντάνια του», τονίζει επίσης.

Ο hairstylist, Andrew Fitzsimons πιστεύει ότι το φθινόπωρο θα είναι η στιγμή του strawberry blonde: «Είναι τόσο δυναμική απόχρωση και με υπέροχο χρώμα για το φθινόπωρο, γιατί οι ζεστοί τόνοι τους κολακεύουν σχεδόν όλους».

Carrot juice

Η κόκκινη απόχρωση των ’80s και ’90s που θα μας ενθουσιάσει.

«Το έντονο κόκκινο έχει την τάση να ξεθωριάζει», σημειώνει ο Moodie, «έτσι, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το κόλπο της Annie Lennox από τη δεκαετία του ’80 σαν μια μικρή ανανέωση του χρώματός σας».

Lift lights

Αν δεν θέλετε να έχετε ένα χρώμα σε όλα τα μαλλιά, η Luci Green προτείνει να ανοίξετε μόνο τη γραμμή των μαλλιών σας: «Αποφεύγοντας το bleaching των υπολοίπων μαλλιών για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σε καλή κατάσταση. Αυτή την τεχνική την ονομάζω lift lights. Θα δώσει αμέσως μια ανανέωση στην εμφάνισή σας», λέει η colourist στο Larry King.