Μαλβίνα Κάραλη: Από το 2014 παραμένει απλήρωτο το οστεοφυλάκιο – Παρολίγον τα οστά της σε χωνευτήρι

Συντάκτης: Newsroom

7 Δεκεμβρίου 2022 13:48

Μαλβίνα Κάραλη: Από το 2014 παραμένει απλήρωτο το οστεοφυλάκιο – Παρολίγον τα οστά της σε χωνευτήρι

Σε μια αποκάλυψη για την Μαλβίνα Κάραλη προχώρησαν στο «Πρωινό». Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1, δεν έχει πληρωθεί το οστεοφυλάκιο στο Α’ Νεκροταφείο, όπου βρίσκονται τα οστά της.

Όπως έγινε γνωστό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα χθες 6/12, τα οστά της Μαλβίνας Κάραλη παρ’ ολίγον να καταλήξουν στο χωνευτήρι.

Συγκεκριμένα, από τα 2014 έχει να πληρωθεί το αντίτιμο, ύψους 49 ευρώ ετησίως. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, μίλησε στο «Πρωινό».

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μαλβινα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα σε αυτή τη χώρα»

Στην εκπομπή αφιέρωμα για την Μαλβίνα Κάραλη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος για τις άγνωστες πτυχές της πιο επιδραστικής προσωπικότητας της ελληνικής τηλεόρασης.

Βρεθήκαμε τυχαία σε μια από αυτές τις συναντήσεις που κάνουν οι καλλιτέχνες. Ξαφνικά τη βλέπω, ήθελα πάντα να τη γνωρίσω οπότε πήγα κατευθείαν πάνω τους. Μερικά ζώα στη ζούγκλα αναγνωρίζουν το ένα το άλλο, όταν το δουν. Και αμέσως κολλάνε.

Και εκείνη ήταν θερμή με μένα και ένιωσε και τη δική μου θερμότητα. Σε αυτό το πρώτο λεπτό συνέβη αυτή η μεταφορά της σκέψης μου, της εκτίμησής μου, της αγάπης μου, τον θαυμασμό. Τα άδειασα όλα πάνω της.

Η Μαλβίνα είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και αληθινό τσαμπουκά. Μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ, αυτό ήταν το κοινό μας στοιχείο.

Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα – και είναι η πρώτη που το έκανε στην Ελλάδα – και την έκανε direct, μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι καινούργιο.

Βγήκε η Μαλβίνα και μιλούσε σαν Μαλβίνα. Το έκανε γυναίκα αυτό. Ο πρώτος άνθρωπος που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα σε αυτή τη χώρα και να μιλήσει σατιρικά direct είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει χιούμορ.

Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της.

Ήταν μια γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό»